Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen Zeren [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]19.08.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]10 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]29.08.2016, 00:00[/TD]
[TD="class: alt2"]10 Gün, 0 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Uğursuzluk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
latest

Sergen diaara konusunda ne dusunuyon gelir mi

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müjdeler dedi, vurguladı. Neden sadece ben takıldım bu olaya , adam özellikle bu hafta müjde haftaya müjdeler diye belirti . Bir ben mi 2'den fazla anladım transferi , kimse ona vurgu yapmıyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
burası olumsuza programlı,ondan

Müjdeler dedi, vurguladı. Neden sadece ben takıldım bu olaya , adam özellikle bu hafta müjde haftaya müjdeler diye belirti . Bir ben mi 2'den fazla anladım transferi , kimse ona vurgu yapmıyor :)

çünkü kelime oyunları yüzünden milletin beyni sulandı haklı olarak,gecen gün oturdu 25 milyon taraftar ofansifmi dedi defansifmi dedi çıldırdı

bu aksamki konusmasını tekrar dinledim ne demek istedi bi halt anlamadım

Madem 20m butce var dm icin.diarra gelmezse mvilla ve clasie dusunulmeli acilen bi taraftanda girisimde bulunmak gerek

Diarra gelicek inanın biraz sinerji leivanın geleceğini düşünmüyordum fakat diarrayı hep hissediyorum zaten bana bunlar ilk lasa gitti 10 milyon muhabbetine anlaşamadılar yedek olarak leiva gittiler oda kloop salmayınca yattı ibre tekrar lasa döndü bencd bu iş olucak

çünkü kelime oyunları yüzünden milletin beyni sulandı haklı olarak,gecen gün oturdu 25 milyon taraftar ofansifmi dedi defansifmi dedi çıldırdı

bu aksamki konusmasını tekrar dinledim ne demek istedi bi halt anlamadım

Orada ofansif demişti orada boşuna kuruntu yaptı da bugünkü konuşma gerçekten bir garipti. Her şeyi çıkarabilirsin , diarra sona yaklaştı da diyebilirsin ama yok hiç adını demedi de dersin. 2 tane Adam gelecek de dersin 3'de neyse diarra gelsin de forvet olursa artı seviniriz gelmezse de üzülmeyiz

-------------------------------------------------------Nando-------------------------------------
Linnes-------------------Serdar-----------------------------------------Hakan--------------Carole
--------------------------------------------------Diarra---------------------------------
-------------------------------------Tolga----------------Sneijder (C)--------------
Poldi------------------------------------------------Eren-----------------------------------------Bruma

Bu orta saha bu ligin icin cok ama cok üstün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt