Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilyaya chedi verdik diye düşünüyorum ikna olmaları için.

CLkFbgpWEAA3fdB.jpg
Diarra transferi sonrası ben :

"Ya aslında baya karizmatik bizim başkan be "

Ben pek transfer işine karışmam bu denk geldi diye paylaştım istesende başka bilgi yok zaten

Hocam iyi güzelde öyle bir haber veriyorsun ki sanki orada çalışıyormuş gibi,bu şekilde inanmak zor olsun gelsin diarra lakin denilen paralar intihardır.

Dzemaili'den gelecek 1.3 milyon euro bonservis ve 2.3 milyonluk senelik çok önemli olacak yapacağımız hamleler için.Diarra için kaynak da yaratılmış oldu böylelikle.Dzemaili'nin yıllık ücretini direk Diarra'ya aktarma şansı doğdu.Elbette daha fazla para isteyecektir ancak bu durumda bile çok fazla kaybımız olmayacak ve iyi bi ön liberomuz olacak.İnşallah böyle bi transferi yaparız.Diarra gelip de stoper ve forvet transferleriyle şampiyonluğun en büyük favorisi oluruz.

Evren Göz : Cenk Ergün ve Mehmet Özbek Fransa'da Diarra konusunu bitirirse çok önemli transfer olur. Galatasaray bu konuda istekli.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren Göz : Diarra'nın 10 milyon Euro'luk cezayı kendisinin çözmesi söz konusu. Galatasaray bu konuda umutlu. Fransa'da Diarra için detaylar konuşulacak

SSC Napoli, Bologna'dan Amadou Diawara'yı €13M karşılığında kadrosuna kattı. (SKY Italia)

Johansen sorusuna Evren'in cevabi ;

@katran_bedirhan Öncelik Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra. Diarra :)

Hocam iyi güzelde öyle bir haber veriyorsun ki sanki orada çalışıyormuş gibi,bu şekilde inanmak zor olsun gelsin diarra lakin denilen paralar intihardır.

Arkadaşım fransada yaşıyor marsilya tribününden valla ne para verdikleri hiç umrumda değil muhasebecide değilim yöneticide bizim diarra gibi birine ihtiyacımız var gerisini onlar düşünsün

Linnes dahada iyi olacak. Hem sagbekimiz hemde sol bekimiz (carole beni Allahtan mahcup etti ve kelimeleri bana güzelce yedirtti) cok cok iyi durumda. Sadece bir sol bek backup alinsa iyi olur ama en kötü ihtimal Hakan/Cavanda oynar Carole ya birsey olursa
Cavanda İtalya'da zaten sol bek oynamışlığı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt