Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.296
- 13.017
- 2.828
bjk taliscayi almis benficadan.
menejer ahmet bulut :asd22:
menejer ahmet bulut :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link lutfen..
Yaşa, beni de temsil et orda kankaMehmet Ozbek varsa isin icinde ben o transfere bitmis gozuyle bakalim reyiz, h.o havalimanina geciyorum karsilamak icin
Ben pek transfer işine karışmam bu denk geldi diye paylaştım istesende başka bilgi yok zatenSana bir haber vereyim myc yaklaşıyor.
Diarra transferi sonrası ben :
Ben pek transfer işine karışmam bu denk geldi diye paylaştım istesende başka bilgi yok zaten
bi komedi-aşk filmi önerin gideyim
A serbian film

Hocam iyi güzelde öyle bir haber veriyorsun ki sanki orada çalışıyormuş gibi,bu şekilde inanmak zor olsun gelsin diarra lakin denilen paralar intihardır.
Cavanda İtalya'da zaten sol bek oynamışlığı oldu.Linnes dahada iyi olacak. Hem sagbekimiz hemde sol bekimiz (carole beni Allahtan mahcup etti ve kelimeleri bana güzelce yedirtti) cok cok iyi durumda. Sadece bir sol bek backup alinsa iyi olur ama en kötü ihtimal Hakan/Cavanda oynar Carole ya birsey olursa
Milana Diawarayı satıyorlar1.3m euro Dzemali için çok iyi. 2.1m euro maaşı var Bologna nasıl karşıladı imkansızdı vergisiyle birlikte nasıl ödemişler...