Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Vesely ‏@AknMehmetcan Dzemaili 420 bin Euro alacağından vazgeçip gitmiş. GS yerlileri ise aldıkları teklifi beğenmediği için kulüpten gitmiyor. Yabancı > Yerli

Türkler paraperver oldugunu söylüyorum inanan olmuyor.

99% milltetin birbirine küsme sebepi mal davasi zaten.

Forumdan konuşulmadı ne yazık ki arkadaş vasıtasıyla telden görüşüldü arkadaşımda fanatik marsilya taraftarı
Simdi 3. bir şahıs vasıtasıyla duydum, dedi, konustum vs tarz haberleri ciddi bir kaynak olarak kabul etmiyoruz yoksa herkes burada boyle bir seyi ''transferi duyumu'' olarak haber edebilir. Eger ciddi bir kaynaginiz varsa, isim, yazi vs kontrol edebilecegimiz birsey ozaman bunu once GSC Yonetimine bildiriyorsunuz ve onay aldiktan sonra bu ''duyumu'' paylasa biliyorsunuz. Aksi takdirde once bir uyari, sonra da myc soz konusu olabilir.

Son düzenleme:
Bu diarra isi olsa muazzam olur.

Son gun de Leivayi alsa lider stoper almasa da affederim bu yil! :)

Simdi 3. bir şahıs vasıtasıyla duydum, dedi, konustum vs tarz haberleri ciddi bir kaynak olarak kabul etmiyoruz yoksa herkes burada boyle bir seyi ''transferi duyumu'' olarak haber edebilir. Eger ciddi bir kaynaginiz varsa, isim, yazi vs kontrol edebilecegimiz birsey ozaman bunu once GSC Yonetimine bildiriyorsunuz ve onay aldiktan sonra bu ''duyumu'' paylasa biliyorsunuz. Aksi takdirde once bir uyari, sonra da myc soz konusu olabilir.

Tamamdır daha söyleyecek bişey kalmadı zaten bildiğim bu kadar

Yusuf sende sıkıntımı var yeğenim kloop iti bırakmadı ya onu
Sikintim yok dogusdan bir rahatsizligim var o kadar.
Ne diyorsun olm Puki sen ya, Leivayi ALAMAYIZ diyorum. NEDEN alalim LASS gelirse diyorum. Bisey yaziyorsam onun bir context'de oldugunu unutma yahu.

Riyad Mahrez, Leicester City ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Sikintim yok dogusdan bir rahatsizligim var o kadar.
Ne diyorsun olm Puki sen ya, Leivayi ALAMAYIZ diyorum. NEDEN alalim LASS gelirse diyorum. Bisey yaziyorsam onun bir context'de oldugunu unutma yahu.
Karşim kusra bakma o zaman benim hatammm lass gelsin dertler bitsinnn

Turşu bize diarraayııı aalll :D

Burda sekiztasli bir üye vardi nezaman sekiztas ile ilgili konusulsa hemen cevap veriyordu

Nerde o arkadas bilen varmi,sekiztas'a koyduktan sonra kendisi buralara ugramadi noldu acaba

Simdi aklima geldi de keyiflendim

Nasil koyduk ama Kargalara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt