Can Vesely @AknMehmetcan Dzemaili 420 bin Euro alacağından vazgeçip gitmiş. GS yerlileri ise aldıkları teklifi beğenmediği için kulüpten gitmiyor. Yabancı > Yerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım fransada yaşıyor marsilya tribününden valla ne para verdikleri hiç umrumda değil muhasebecide değilim yöneticide bizim diarra gibi birine ihtiyacımız var gerisini onlar düşünsün
Simdi 3. bir şahıs vasıtasıyla duydum, dedi, konustum vs tarz haberleri ciddi bir kaynak olarak kabul etmiyoruz yoksa herkes burada boyle bir seyi ''transferi duyumu'' olarak haber edebilir. Eger ciddi bir kaynaginiz varsa, isim, yazi vs kontrol edebilecegimiz birsey ozaman bunu once GSC Yonetimine bildiriyorsunuz ve onay aldiktan sonra bu ''duyumu'' paylasa biliyorsunuz. Aksi takdirde once bir uyari, sonra da myc soz konusu olabilir.Forumdan konuşulmadı ne yazık ki arkadaş vasıtasıyla telden görüşüldü arkadaşımda fanatik marsilya taraftarı
Simdi 3. bir şahıs vasıtasıyla duydum, dedi, konustum vs tarz haberleri ciddi bir kaynak olarak kabul etmiyoruz yoksa herkes burada boyle bir seyi ''transferi duyumu'' olarak haber edebilir. Eger ciddi bir kaynaginiz varsa, isim, yazi vs kontrol edebilecegimiz birsey ozaman bunu once GSC Yonetimine bildiriyorsunuz ve onay aldiktan sonra bu ''duyumu'' paylasa biliyorsunuz. Aksi takdirde once bir uyari, sonra da myc soz konusu olabilir.
Lass gelirse Leivayi nasil/neden/alamayiz
Yusuf sende sıkıntımı var yeğenim kloop iti bırakmadı ya onuLass gelirse Leivayi nasil/neden/alamayiz
Sikintim yok dogusdan bir rahatsizligim var o kadar.Yusuf sende sıkıntımı var yeğenim kloop iti bırakmadı ya onu
Bu diarra isi olsa muazzam olur.
Son gun de Leivayi alsa lider stoper almasa da affederim bu yil!![]()
Karşim kusra bakma o zaman benim hatammm lass gelsin dertler bitsinnnSikintim yok dogusdan bir rahatsizligim var o kadar.
Ne diyorsun olm Puki sen ya, Leivayi ALAMAYIZ diyorum. NEDEN alalim LASS gelirse diyorum. Bisey yaziyorsam onun bir context'de oldugunu unutma yahu.
Yusuf sende sıkıntımı var yeğenim kloop iti bırakmadı ya onu
Renktaş sen pastayı yapmışın üstüne çilek koymak istiyorsun anladığım kadarıylaOlsun. Belki leivayi da birakma karari verir klopp.
Belli mi olur ?
Orta sahanin gobeginde Tolga-Selcuk yerine Diarra-Leiva guzel olmaz mi??![]()
Diarra transferi sonrası ben :
"Ya aslında baya karizmatik bizim başkan be "