Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılın transferini 8tas yapti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oğuzhan'ı kaydırırlar oraya.

-------------------------------------Tolga----------------------------------------

-Gökhan----------Rhodolfo-------------------Marcelo----------Adriano-------

------------------Talisca---------------------Atiba-------------------------------

-Quaresma---------------------Oğuzhan------------------------Nasri*-----------

------------------------------Aboubakar/X-----------------------------------------

yapacaklar sanırım.

*gelirse

Bench: Fabri-Beck-Omereu-Necip-Tolgay-Kerim-Cenk

Becerebilirsek bizim

-----------------------------------Muslera-----------------------------------------

-Pedro/Linnes---------Serdar---------------Chedjou---------Carole------------

-------------------Diarra**--------------------Selçuk------------------------------

-Podolski----------------------Sneijder----------------------Bruma---------------

---------------------------------Eren Derdiyok--------------------------------------

**-becerebilirlerse

Bench: Cenk-Sabri-Semih-Balta-Tolga-Josue-Yasin-Sinan

Fenerbahçe

-----------------------------------Volkan Demirel-----------------------------------------

--V.D.Wiel-------------Kjaer-----------------------Skrtel-------------Köybaşı-----------

----------------------Ozan------------------------Topal------------------------------------

-Alper----------------------------Van Persie--------------------------Volkan--------------

------------------------------------Emenike--------------------------------------------------

Yapma renktaş duygularıma hakim olamayacağım şimdi ;(

2adf5f4b84ff1fc20c8ad8b76c105528.jpg

Gel bir bardak da sana koyayım iyi gelir yanına birde anılar açarım Coşkun Sabah emmi den. Bir bardak Drogba ya içeriz bir bardak Elmander é bir bardak da karanlık ta aldığımız kupaya :(

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

talisca transferi insan genede sormadan yapamiyor benfica en iyi oyuncusunu satmis (Gaitan) ve yer acilmis ve bu kadar övülen wonderkid adamlar kiraliyor.,ya bu benficanin para sikintisi var ya da bunlarda bizim dursun gibi birisi var baslarinda.

Ben diarra'yı alırsak bjk ile çekiceğimizi düşünüyorum . Valla bu sene fb kadrosu defansı dışında leş. Belki Persia bir şey yapar o da zor ihtimal .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eren Derdiyok'un ardından bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da fikir ayrılıkları yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılarda masaya yatırılan son isim Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o oldu. Galatasaray'da, Kamerunlu oyuncunun transferi için girişim yapıp yapmama konusu tartışılmaya başlandı.
Önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu Eto'o konusunda fikir birliğine varılırsa, Antalyaspor ile görüşmelere başlanacak.
35 yaşındaki golcü için bir süre önce Beşiktaş girişimlerde bulunmuş ve Antalyaspor kendilerinden habersiz oyuncuları ile görüştüğü gerekçesiyle siyah-beyazlı ekibi TFF'ye şikayet etmişti.
Kaynak: Sporx.com

Ne nasrisi ya ebubekiri alırlar max

Aynen , Nasri daha o kadar düşmedi . Abubakar da bence gomez standartına yakalayamaz. Ha ligde iyilerden olur ama gomez etkisi yapamaz bence. Ya iş bizde aslında, diarra ve iyi bir forvet alsak var ya bjk loserliğini hesaba katarak yine biz ipi göğüsleriz

talisca transferi insan genede sormadan yapamiyor benfica en iyi oyuncusunu satmis (Gaitan) ve yer acilmis ve bu kadar övülen wonderkid adamlar kiraliyor.,ya bu benficanin para sikintisi var ya da bunlarda bizim dursun gibi birisi var baslarinda.
Benfica bi adami 2 yil kiraliyosa vardir bir bildigi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren Derdiyok'un ardından bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da fikir ayrılıkları yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılarda masaya yatırılan son isim Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o oldu. Galatasaray'da, Kamerunlu oyuncunun transferi için girişim yapıp yapmama konusu tartışılmaya başlandı.
Önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu Eto'o konusunda fikir birliğine varılırsa, Antalyaspor ile görüşmelere başlanacak.
35 yaşındaki golcü için bir süre önce Beşiktaş girişimlerde bulunmuş ve Antalyaspor kendilerinden habersiz oyuncuları ile görüştüğü gerekçesiyle siyah-beyazlı ekibi TFF'ye şikayet etmişti.

Valla ben de okudum da 35 yaşındaki adamı rikering istemez . Keşke gelse , Eren'i top diye oynar bu yaşıyla ama almazlar .

Yasak Olan Haber Kaynakları

sporx i sallayalim ;)

Nasri değil Basri dir o. Şimdi bir kaç spor sitelerine göz attım tinerciler in adı bile yok listede Milan,Roma,Spartak Moskova ve mls gibi takımlar var

Talisca kim wonderkid yapmış ki? Bruma hadi cok ciddi sakatlık yaşadı ki gelişimi geride kaldı diye biliriz de bu ne olmuş şimdi? 2 senede kiralık verilmesi de tuhaf olmuş

Lassana Diarra tamam iyi adam, tam da bizim ihtiyacını duyduğumuz bir profil ama bu yönetime güvenmiyorum. Gidip yaşı itibari ile (31) bir daha satışını yapamayacağın birine eşşek yüküyle para gömüp almak. Bilemiyorum ben kararsızım, sırf şu yönetim yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt