- 20 Haziran 2011
- 61.246
- 68.676
- 4.758
Diarra gelsin gırtlaklarım Başkanımıdil dedin mi @Serkan Şafak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diarra gelsin gırtlaklarım Başkanımıdil dedin mi @Serkan Şafak
Dayanamadım sormak zorundayım.vitinho ve 1 forvet lazım bize.sinan gümüşe güvenmiyorum.
Boşnak muamelesimi yapcağını söylüyorsun renkdash?Diarra gelsin gırtlaklarım Başkanımı
Yapma renktaş duygularıma hakim olamayacağım şimdi ;(
olumlu hiçbişey hissetmiyorum.olumsuza çok yakınım.Dayanamadım sormak zorundayım.
Sergen ya , diarra gelirmi sence kardeşim? Ciddi içinden ne geçiyor?
Ne nasrisi ya ebubekiri alırlar max
Benfica bi adami 2 yil kiraliyosa vardir bir bildigitalisca transferi insan genede sormadan yapamiyor benfica en iyi oyuncusunu satmis (Gaitan) ve yer acilmis ve bu kadar övülen wonderkid adamlar kiraliyor.,ya bu benficanin para sikintisi var ya da bunlarda bizim dursun gibi birisi var baslarinda.
Eren Derdiyok'un ardından bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da fikir ayrılıkları yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılarda masaya yatırılan son isim Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o oldu. Galatasaray'da, Kamerunlu oyuncunun transferi için girişim yapıp yapmama konusu tartışılmaya başlandı.
Önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu Eto'o konusunda fikir birliğine varılırsa, Antalyaspor ile görüşmelere başlanacak.
35 yaşındaki golcü için bir süre önce Beşiktaş girişimlerde bulunmuş ve Antalyaspor kendilerinden habersiz oyuncuları ile görüştüğü gerekçesiyle siyah-beyazlı ekibi TFF'ye şikayet etmişti.
Kaynak: Sporx.com
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yasak Olan Haber KaynaklarıEren Derdiyok'un ardından bir forvet transferi daha yapmak isteyen Galatasaray'da fikir ayrılıkları yaşanıyor.
Sarı-kırmızılılarda masaya yatırılan son isim Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o oldu. Galatasaray'da, Kamerunlu oyuncunun transferi için girişim yapıp yapmama konusu tartışılmaya başlandı.
Önümüzdeki günlerde tecrübeli oyuncu Eto'o konusunda fikir birliğine varılırsa, Antalyaspor ile görüşmelere başlanacak.
35 yaşındaki golcü için bir süre önce Beşiktaş girişimlerde bulunmuş ve Antalyaspor kendilerinden habersiz oyuncuları ile görüştüğü gerekçesiyle siyah-beyazlı ekibi TFF'ye şikayet etmişti.
Kaynak: Sporx.com