Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz yonetime kizmam eger
Teklif dogruysa. Sorun Diarra'nin diyarralik yapmasi eger pesin istiyorsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu forumun adminleri yada kurucuları kuş mu? Bunu sormamın nedeni açılan ve hala kapatılmayan Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım" bu konudur.
post_new.gif
onun sebebi forumda son 1 yıldır trollere gereğinden fazla tolerans tanınması. akıllarınca gırgır yapıyorlar

adama yillik 6 milyon dan fazla para veriyoruz (4.5 milyon maas + 5/3 milyon ceza icin), yetmiyor :red:

Diarranin gercekten gelecegine inananlar ne kullaniyor merak ediyorum. Bu beceriksizler Diarrayi alamazlar. Birde ustune adamin 10m. euroluk kapanmamis hesabi var. Dursun gaza gelip cebinden kapatir bilemem. Ama bu ekip Diarrayi buraya getiremez mumkunati yok bence. Tren kacmadan 1-2 scout transferi lazim oraya. Bunlar gecen seneki ibrahimovic olayi gibi son gune kadar diarra diarra deyip on libero transferi yapmayacaklar gibi geliyor.

Leivanın bu paragöz şeytandan daha adam daha iyi olduğunu söyledik.

Sneijderden fazla kesinlikle verilmemeli. Sanırsın Modric.

geçen sene dışında son 3-4 sezonda 40 maça çıkmış adamın tafralara bak gidin leivayı zorlayın kardeşin

taraftarımız müjdeyi haftaya alacak demişti nazifoğlu diarra gelmek istiyor zaten olacak bu iş

Levent cok bos konusmuyor bence. Umarim Diarra olur yaw

Ister istemez baya umutlandim

kim bilir yine neler dönüyor diarra diye gidip yine güzel seyahat yaptilar.
baksaniza ntv haberinde adamlar sanki 5 sise sarap bitirmis gibi, güle oynaya sallana sallana geri dönüyorlar.
bencede bu transfer hikaye.

Şu değişik taraftarları ve başkanı olan fb ve de çakma Barça bjk dışında , ne olursa olsun Avrupa'da Anadolu takımlarımızı tutmayanları anlamıyorum. Bu Osmanlı bu sene Bursa ve İbb'yi rahat geçer . Akıllı olurlarsa seneye akıllı hamlelerle istikrarlı bir klüp olabilir . İbb'ye de shaktar gelmeseydi keşke, yazık oldu onlara da

amrabata 8 verildi Diarraya 5 verilir yıldız istiyorsak para vereceğiz,Dzeko isteyenler 6-7m alacağını bilmiyor mu

Şu değişik taraftarları ve başkanı olan fb ve de çakma Barça bjk dışında , ne olursa olsun Avrupa'da Anadolu takımlarımızı tutmayanları anlamıyorum. Bu Osmanlı bu sene Bursa ve İbb'yi rahat geçer . Akıllı olurlarsa seneye akıllı hamlelerle istikrarlı bir klüp olabilir . İbb'ye de shaktar gelmeseydi keşke, yazık oldu onlara da

Çok bos yere kin biçen bir grup.

Ben Avrupada tüm türk takimlari desteklerim, Feneri ara sira desteklerim.

Ligde ne halt yiyecekseler yesinler ama Avrupada desteklerim çünkü sonuçta türk takim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt