Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.996
- 5.482
- 2.493
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onun sebebi forumda son 1 yıldır trollere gereğinden fazla tolerans tanınması. akıllarınca gırgır yapıyorlarBu forumun adminleri yada kurucuları kuş mu? Bunu sormamın nedeni açılan ve hala kapatılmayan Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım" bu konudur.![]()
diarra transferi bencede olmayacak rakamlar cok ucuk bide bu lass tam paragöz bişeybeyler bu lass işi yatarsa bunlar önlibero falan almaz. ben hala diarranın geleceğine inanmıyorum da bakalım
Eğer öyleyse çok saçmaymış.onun sebebi forumda son 1 yıldır trollere gereğinden fazla tolerans tanınması. akıllarınca gırgır yapıyorlar
Kerim ZENGİNBu forumun adminleri yada kurucuları kuş mu? Bunu sormamın nedeni açılan ve hala kapatılmayan Fetö: "Dua ve himmet ile Galatasaray'ı ayağa kaldırmak lazım" bu konudur.![]()
Levent cok bos konusmuyor bence. Umarim Diarra olur yaw
Ister istemez baya umutlandim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu değişik taraftarları ve başkanı olan fb ve de çakma Barça bjk dışında , ne olursa olsun Avrupa'da Anadolu takımlarımızı tutmayanları anlamıyorum. Bu Osmanlı bu sene Bursa ve İbb'yi rahat geçer . Akıllı olurlarsa seneye akıllı hamlelerle istikrarlı bir klüp olabilir . İbb'ye de shaktar gelmeseydi keşke, yazık oldu onlara da
Sent from my iPhone using Tapatalk