Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diaraya verilecek maksimum ücret 4.5 imza artı yıllık 3.5 tan 3 yıllık sözleşme. Daha fazlası olmaz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler 4-5 m'u bonservis gibi dusunun. Basaksehir'den Mahmut Tek-Sokus'u almiyoruz :red:

Ulan sikeciler skrtel'e dunya para verirken vay be Aziz bile ogrendi diyenler Diarra'ya 5m bonservisi cok goruyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aman ya diarra gelsin de 5m sorun değil :D

ortalıkta dönen yıllık ücreti fazla bulanlara "muhasebeci" demek saçma çünkü yıllık 5-6 milyon euro'yu sneijder'e vermiyorsan diarra'ya da vermemelisin.

Son düzenleme:
Ön taraf sürat teknesi arkası pancar motoru oldu vallah. Kedju reyisi sevip sevmemek arasındayım bana Kedjuyu sevdirecek bir cümle kurabilecek babayiğit var mıdır ahali?

göya GS konusacaklardi gectiler adanaspora.

Son düzenleme:
crystal palace kargalara çalım atmış ya çok üzüldüm:atess:
benteke'yi 37 milyon euro'ya almışlar.
basında ha yazıp dursun kiralık opsiyonu da 10 milyon euro diye...

Beyler 4-5 m'u bonservis gibi dusunun. Basaksehir'den Mahmut Tek-Sokus'u almiyoruz :red:

Ulan sikeciler skrtel'e dunya para verirken vay be Aziz bile ogrendi diyenler Diarra'ya 5m bonservisi cok goruyor.

Real Madrid
Chelsea
Arsenal gibi takımlarda oynamış adam. Real de üstelik 5 sene oynaya bilmiş bir isim. Fransa Milli takımda bilmiyorum kaç maça çıkmış.

Sen ceza yemişin avrupada yoksun ve ülken karışık arkadaş öyle veya böyle.

Bu adam önlibero da bir sneijder seviyesinde bir marka isimdir. Getire biliyorsan parasını konuşmayacak taraftar. Gidin serdarınkini konuşun bilmem sabrinin kini. Sneijderler diarra gibi oyuncular seni şampiyon yapar ama daha da önemlisi avrupada maça çıktığın zaman saygı görürsün ilk dakikadan itibaren

Real Madrid
Chelsea
Arsenal gibi takımlarda oynamış adam. Real de üstelik 5 sene oynaya bilmiş bir isim. Fransa Milli takımda bilmiyorum kaç maça çıkmış.

Sen ceza yemişin avrupada yoksun ve ülken karışık arkadaş öyle veya böyle.

Bu adam önlibero da bir sneijder seviyesinde bir marka isimdir. Getire biliyorsan parasını konuşmayacak taraftar. Gidin serdarınkini konuşun bilmem sabrinin kini. Sneijderler diarra gibi oyuncular seni şampiyon yapar ama daha da önemlisi avrupada maça çıktığın zaman saygı görürsün ilk dakikadan itibaren

Imza...

Ulke oyle bir durumdaki yerine gore parayi fazla bile versen gelmiyor yabancilar. Onu gectim rezil Serdar'a 4.5 verilen bir ortamda
diarraya 6-7 verseler birsey diyemezsin

Ben artik mali konulsri takmiyorum. En kotu satiliriz oda bizim hayrimiza olur belki

Ben sonuca bakiyorum mali konulari yoneticiler dusunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt