Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.320
- 7.657
- 1.623
Bu Levent Ümit kolpacı şerefsizin teki. Allah 1 dediğine inanın sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H.O.LEVENT ÜMİT EROL @leventumiterol 11 dk.11 dakika önce
Bu arada Josue ve Diarra #Galatasaray 'a hayırlı olsun.. .Tamamen bitti transferler ...@sporundibicom
Bu Levent Ümit kolpacı şerefsizin teki. Allah 1 dediğine inanın sadece
Kolpacinin biriLEVENT ÜMİT EROL @leventumiterol 11 dk.11 dakika önce
Bu arada Josue ve Diarra #Galatasaray 'a hayırlı olsun.. .Tamamen bitti transferler ...@sporundibicom
O Arjantinli bizde diyen değil mi? Hani arkadaşıyla konuşmuş olan . Hayatımda öyle bir orjinal yalan görmemiştim
Sent from my iPhone using Tapatalk
ben gelmeyecek diyorumLevent yuzunden yatmadiysa sergen yuzundrn kesin yatti neyse tolga-selcukla yetinecegiz. Donktan medet umacagiz.
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş 3 yıldan 10.5 milyon euro + Tolga 3 milyon euro bonservis 2 milyon euro yıllık 3 yıldan 9 milyon euro
Tolga + Serdarın 3 yıllığî 19.5 milyon euro
Diarra 5 milyon cezası 4.5 yıllık 3 yıldan 18.5 milyon euroya geliyo ki Diarraya yapılan teklif bu kadar değildir ki eğer bu teklif olsaydı Diarra şuan kanatlanıp kendisi floryaya inerdi neyse bòyle kabul edelim
Tolga + Serdar mî Diarra mı tercihin eğer ceza konusuna gelceksek tolgaya serdara erene 2 şer milyon veren yönetim diarraya 4.5 vermekle ceza yemez o kadar hesap etmişlerdir neyse..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arif ulu nun twitter hesabıKim ki bu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bast dost takimdan ayrilmak istedigini soylemis.
Allahim konuyu biliyorsun amin.
Diarra+dost+denayer bu takimi 27.haftada sampiyon yapar.
Bu arada diye başlayan mesajları okumanıza bile gerek yok kolpa..LEVENT ÜMİT EROL @leventumiterol 11 dk.11 dakika önce
bu sene ligte bence büyük takımlar erken kopacak cünkü anadolu takımları gördügüm kadarıyla 2-3 takım harici çok zayıflar
alanya adana antep gibi küme takımları şimdiden hazır