Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyolca :D kaynak buldum

LigueSphera
‏@LigueSphera
El Galtasaray ha enviado emisarios a Marsella para un ofertón por Lass Diarra. Le ofrecen un buen salario y Lass piensa si irse

Son düzenleme:
ama o hesap yalancı ve sahtekardır

Las Haberleri Artınca Leiva Haber Gönderir Artık tamam Gelcem Diye

Yakında çıkar haberleri ;)

En son ceza aldığımda Eren ve Cavanda açıklanmıştı. Artık bizlerinde bir katkıda bulunmamizi düşünüyor ve totem Yapıyorum:

Dursun ancak Diarra alır gibime geliyor ama bakalım. Buradan bütün renkdaslarima sevgi dolusu selamlar yolluyorum

Hayırlı nöbetler inşallah Diarra gelir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi madem o kadar para verebiliyoruz gidelim M'vila ile anlaşalım. 5 yıl defansif ortasaha aramayız. 3 milyon bonservis 3.5 maaşa uçarak gelir M'vila.

NFA_07 tarafından gönderildi.

Galatasaray, Diarra'ya teklif için Marsilya'ya temsilci gönderdi. onlar iyi bir maaş öneriyorlar ve Las düşünüyor

El Jefe ekledi,
LigueSphera @LigueSpheraEl Galtasaray ha enviado emisarios a Marsella para un ofertón por Lass Diarra. Le ofrecen un buen salario y Lass piensa si irse. #Ligue1

Galatasaray, Diarra'ya teklif için Marsilya'ya temsilci gönderdi. onlar iyi bir maaş öneriyorlar ve Las düşünüyor

El Jefe ekledi,
LigueSphera @LigueSpheraEl Galtasaray ha enviado emisarios a Marsella para un ofertón por Lass Diarra. Le ofrecen un buen salario y Lass piensa si irse. #Ligue1

Bu yeni bir haber değil ki.
Kel ve #ÖzbekBrother 'nın Marseille de olduklarını biliyoruz. Uçup, konuşup geri döndüler.

realist bakarsak ben zor görüyorum bu işi,bizimkiler muhtemelen imza attırmaya gitti ama birşeyler oldu olmadı döndüler

ama levent fransız tayfası döner dönmez tvye baglanıp müjdeler vs demeside çelişkiye düşürmedi degil

bilmiyorum nolur ama ben scout transferine dahi razıyım 5.olmamak için

Diarra+denayer gelirse zenci oranımız iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt