Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n'diaye-aminu'yu toplam 10m euro'ya alsak.

ikisine 1'er m euro'dan 4 yıllık sözlesme önersek.

toplam 18m euro..

ndiayesi ne aminusu ne 10 milyonu..şu ülkedeki herhangi bir anadolu topçusuna 2-3 milyondan fazla para verilmez yazık günahtır..Ancak 40 yılda 1 Bakambu gibi adamlar çıkar..

L'EQUIPE
▶GS, Diarra ile €4.5M' anlaştı
▶GS, oyuncunun cezasının €5M'unu 3 taksitte ödemeyi kabul etti.
Diarra, €5M'un taksitle değil peşin olarak Lokomotif'e ödenmesini istedi
▶GS, Diarra transfer sürecine Chedjou'yu da dahil etmek istiyor

Bir süredir Bursaspor ile görüşen Olcan Adın, aldığı yıllık ücretin daha azına imza atmayı kabul etti. (Fanatik)

1.85M€ kazanan Umut'a gelecek 800B€'luk herhangi bir teklif kabul edilecek. Kalan 1M€'yu yönetim ödeyecek. (Fanatik)

Galatasaray Josue'yi kiralamak için 700 bin Euro ödeyecek. -Milliyet

ben olsam serdar-hakan balta ikilisini oynatirim .

Aynen 10 hafta sonra yokmu defans oynayabilecek oyuncumuz diye yana yakila tartisiriz. Baltaymis denayeri begenmeyen adam traktor baltayi oynatirim diyor. Gecen sene denayer hic birsey oynamadiysakalan butun defans oyuncularini kaldirip kapinin onune koymak gerekir

Diarra gelmeyecek bence halen diyorum ama söylendiği gibi görüşüldü teklif sunuldu ve bir kaç gün düşünme süresi her iki taraf adına sunuldu.
Duyum muyum bu zamana kadar hiç paylaşmadım ve ilerde de bidaha paylaşmam büyük ihtimalde.

Şans işte bu transferde ilgimiz bilgimiz düştü. Hayırlı cumalar. Diarra haberi düşmeden bir kaç gün mü önce burda eleştiriler sonra net şekilde uğraşiliyor bir önemli isim diye yazdım.
Böyle kesin bu zamana kadar bir kere bile yazmadım yazamadım da zaten.

diarrayi alip secu kazmasindan kurtulmak he..abbas ve ekibinden beklenmicek derecede klas bi hamle olur.savunmaya martins indi yi alsinlar.porto bi paket cugara parasina birakicak.

Ya gelir gelmez ama Diarra ile ugrasilmasi bile cok dogru adim.

Yani standart bir on libero belki 1 ay evvel alabilirdin. Ama standart biri alinmayip bu pozisyon icin Diarra vey Leiva pesinde kosulmasi bizim yonetimden hic beklemedigim kadar dogru hamle.

Cunku bu adam o pozisyonu idare etmekle kalmaz takima 3 seviye atlatir.

Unutmayin son 3 kupali sampiyonlugumuzda melo sakatliktan donene kadar her mac gol yiyiyorduk. Dondu, 6 mac sifir gol yiyip sampiyonlugu ilan ettik.Cok hayati pozisyon bizim gibi presi olmayan takim icin.

Son düzenleme:
LA PRESSE | Galatasaray, Marsilya kaptanı Lassana Diarra ile anlaştı. Diarra'nın cezası üzerinde görüşmeler sürüyor.
DE TELEGRAAF | Dünyanın en iyi kaleci antrenörlerinden olan Frans Hoek, hem GS'ı, hem Hollanda MT'ını çalıştıracak..
Lassana Diarra transferinde sona yaklaşan yönetim, oyuncuya kararını vermesi için Salı gününe kadar süre verdi. (Sabah)

n'diaye iyi topçu oldugunu aylardir diyoruz.

Her lig takimda rahat ilk 11de oynar

Besiktas Mbokani´yi Istanbul´a getirmis. Gomez´den sonra baya lesh bir transfer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt