Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benteke için yedek oyuncu aldılar, benteke haftaya İstanbul'da.. ;)

Benteke komikti zaten de, son hamlelerini merak ediyorum. Gecen seneden cok gücsüzler su anda.

Cenk - Mbokani Bursaspor seviyesinde bir forvet hatti su anda. Töre gitti, Sosa gitti, Gomez gitti.

Türkiye´de Senol Günes illaki birseyler yapacaktir ama CL seviyesinde cok yetersiz bir kadro su anda.

Benteke komikti zaten de, son hamlelerini merak ediyorum. Gecen seneden cok gücsüzler su anda.

Cenk - Mbokani Bursaspor seviyesinde bir forvet hatti su anda. Töre gitti, Sosa gitti, Gomez gitti.

Türkiye´de Senol Günes illaki birseyler yapacaktir ama CL seviyesinde cok yetersiz bir kadro su anda.
şenol hoca bugün gene ağlar transfer yaptırır bence.. :)

ŞL ayrı bir platform sosa gökhan kalsaydı da çok bişey yapamazlardı.

millet özgür sancara yüklenmiş ama adam sadece röportaj yapmış lassın türkiyedeki menajeri mesrun izzet denen şişman kel bir herif var

cümleler onun cümleleri

İLK GÖRÜŞMEDE GELMEYECEĞİNİ SÖYLEDİ, GEÇ SAATTE YAPTIĞIMIZ TOPLANTIDA ILIMLI OLMASINI SAĞLADIK

Lassana'nın ilk etapta olumsuz yanıt verdiğini belirten İzzet, "Şu anda transfer olmuyor; ama bu yarın olmayacağı anlamına gelmez. Mehmet Özbek bey ve Cenk Ergün kendisiyle görüştüler. Lassana gelmeyeceğini söyledi. Sonrasında Hatem ve ben Lassana ile bir toplantı yaptık. Eşi de katıldı bu toplantıya. Bir daha düşünmesi için iknâ ettik. Gün içerisinde yapılan toplantıya göre, bizim gece yarısında sonra yaptığımız görüşme Lassana'nın daha ılımlı olmasını sağladı. Eşi Türkiye'ye gelmeyi istemiyordu; onu da iknâ ettik. Lassana'nın belirlediği bir ücret var. Bu rakamın karşılanması durumunda transfer gerçekleşebilir. Bu rakam üzerinde tekrar görüşeceğiz" dedi.

3 YILLIK SÖZLEŞME VE YILLIK 6 MİLYON EURO KARŞILIĞINDA "EVET" DİYECEK

Lassana Diarra, Galatasaray'dan 1.5 milyon Euro imza parası ve yıllık 4.5 milyon Euro istiyor. Tecrübeli oyuncunun sözleşme süresinin de 3 yıl olmasını talep ediyor.

L'equipe Diarra'nın Marsilya'dan brüt 2.75m € kazandığını, GS'ın net 4,5m € + cezasının 5m €'sunu önerdiğini yazmış. (via:@Samiyen_1905)

CqNLQWcVIAAyiwg.jpg

seve seve gelmesi lazım o paralara,hayırlısı..

nasriyi o kadar çok takım istiyor ki sekiztaş ancak çekiliş olursa alır.:D

eğer bahsedilen rakamları teklif etmişsek cok ucuk rakamlar bunlar yıllık 4.5 filan başımızı agrıtır bu rakamlar gerci fb de sırf skretel 4 milyon alıyor

Adamların ilgilendiği Benteke, 37m'e Crystal Palace'a gitmiş galiba.

Valla Diarra´ya öyle sartlandi ki herkes, insallah olumsuzluk yasamayiz.

Bu saatten sonra yönetim fedakarlik yapmali ve Diarra´yi mutlaka transfer etmeli.

Bu transfer bir cok dengeyi bir anda degistirecektir. Diarra öyle bir transfer.

Muslera, Sneijder, Podolski, Diarra gibi isimler, rakiplerin gözünü de korkutacaktir. Cok önemli cok.

Keşke Şampiyonlar Ligi'nde olsaydık. Diarra falan, çok iyi olurdu.

Valla Diarra´ya öyle sartlandi ki herkes, insallah olumsuzluk yasamayiz.

Bu saatten sonra yönetim fedakarlik yapmali ve Diarra´yi mutlaka transfer etmeli.

Bu transfer bir cok dengeyi bir anda degistirecektir. Diarra öyle bir transfer.

Muslera, Sneijder, Podolski, Diarra gibi isimler, rakiplerin gözünü de korkutacaktir. Cok önemli cok.

Ama Muslera'yı bie kanara koyarsan neredeyse takımın yarısı kadar ücreti ödediğin bu adamlar 2 sene sonra olmayabilirler ve hiçbir getiri olmadan ayrılabilirler. Bu şekilde devam ettiğimizden dolayı da gırtlağa kadar borca battık. Buna da dikkat etmek gerekir.

artık para işleri ile ilgilenmiyorum Diarra gelsin gerisini yönetim düşünsün

Diarra olayı net yalan

Gündemi meşgul ediyorlar geçen seneki gibi

Sazan gibi atlamayın

Her yere ısmarlama haber yaptırtıyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra kesin gelmiyor olm laftan anlayin.

Ne saf insanlar var.. Ibra olayindan farki yok bu transferin.

4.5 milyon yillik ve 5 milyon imza parasina inanan agir idiottur, kusura bakmayin. Ciddi sekilde algi sorunu vardir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Quakerboy a gore bizim yonetim Umut Bulut'un kontratini fesh etmek icin € 900.000 onermis diyor.

Niasse transferini Riekerink isterse olabilecegini.

Dzemaili de € 400.000 alacagini birakip gitmis.

Chedjou+Dzemaili=4.3 maaş alıyordu
Denayer+Josue=1.5 alacak
Diarra'ya =4.5 versen...Emrah-Salih ve Umut'un 800bin eurosundan kurtulsan zaten dengeleniyor bence yapılabilir..
Diarra'nın alacağı maaş takımdaki oyuncuları da sarsmaz Sneijder zaten 4.5+maç başı alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt