Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rasko salliyor kondogbia,medel,melo varken Diarra'yi almazlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senegalli sol bek İsterse N'Bana Ukalamukalade'yi almadık mı daha ? Müthiş bir yetenek.

Canı çekenler like , olsada çeksek

urun_resim_buyuk_84_250120121908_tiner_b.jpg

"Ancak çözülmezse Galatasaray alternatif isimlere yönelecek"

yani 1.5 hafta Diarra la ugrasacagiz, olumsuz olursa 3 günde DOS almaya calisacagiz

:red:

Emraha ne kdr odüyoruz baska takimdayken ? Bu kdr mi komiyon olur Anadolu takimlarinin mali olarak kalesi gibiyiz

Neden alt yapıya yabancı ulkelerden tobcu almıyoruz.

Kadroya almadığın sürece sorun olmuyor. Sınırlamaya da takılmıyor. Al baktın tutuyor alırsın a takıma çok mu zor bunu yapmak???

Ulan arkadas oglumu bitürlü Galatasarayli yapamadim,fener diyor baska bisey demiyor,para oyuncak hicbisey kar etmiyor,oyuncak almam diyorum,almazsan alma diyor,hamima yemin ettirdim kimse kanina girmedi sirf senin inadina yapiyor diyor
Cevremde fanatikligimle tanirim,milletin Diline düsecem ona yanarim

Evren Göz ‏@evrengoz Diarra'nın ilk görüşmede olumlu olması transferin bittiği anlamına gelmez. Ceza konusu çözülmeye çalışılıyor. Leiva da olumluydu mesela.

hakli

Emrah 400 bin euro alıyor.
Hoca begenmediyse serbest bırak zaten anadolu kulüpleri havada kapar maaşı çok değil diye.

Genç bir oyuncuda sayılmaz ki ne diye kiraya veriyorsak.
Bonservisini eline ver gönder

HELAK OL YAĞLI SURAT!

25 yaşında adam niye yaşlı yaptın şimdi?:D

Ulan arkadas oglumu bitürlü Galatasarayli yapamadim,fener diyor baska bisey demiyor,para oyuncak hicbisey kar etmiyor,oyuncak almam diyorum,almazsan alma diyor,hamima yemin ettirdim kimse kanina girmedi sirf senin inadina yapiyor diyor
Cevremde fanatikligimle tanirim,milletin Diline düsecem ona yanarim

Bizde zenci çok ondan mı korkuyor acaba

Bu ateş üfleyerek sönmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt