Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9b9f4836505f3487f54ca833b4619a3d.png

h.o

Lucas Leiva transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından ibreyi Marsilya’nın yıldız orta sahası Lassana Diarra’ya çeviren Galatasaray, uzun uğraşlar sonucu Fransız ismi kadrosuna katıyor. Sarı Kırmızılı takımın futboldaki bir numaralı ismi yönetici Levent Nazifoğlu, müjdeyi verdi; “Transfer yüzde 99 bitti, hayırlı olsun”

LAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Sen ceza yemeyimi özledin Musap.:DD

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar Muhammet'in transferi yaklaşık 15 günlük bir süreç. Bu sürede transfer şartlarında değişiklik olabilir diye bir şey yazmadım. İlk duyduğumda bende şaşırmışdım bonservis konusuna ama sadece kendi tarafından bakamıyorsun. Oyuncunun A takım düzeyinde oynama isteği + isteyen takımın transfer politikası. Burada sevindirici olan taraf Muhammet değerli bir hoca ile gelişimini sürdürecek. İşin maddi kısmını ben bilmem. Ama öğrenebildğim kadarı ile belli şartlara bağlı kalmak şartı ile geri alma opsiyonu var.

Gökay Akpınar ‏@gokayakpinar Muhammet'in transferi yaklaşık 15 günlük bir süreç. Bu sürede transfer şartlarında değişiklik olabilir diye bir şey yazmadım. İlk duyduğumda bende şaşırmışdım bonservis konusuna ama sadece kendi tarafından bakamıyorsun. Oyuncunun A takım düzeyinde oynama isteği + isteyen takımın transfer politikası. Burada sevindirici olan taraf Muhammet değerli bir hoca ile gelişimini sürdürecek. İşin maddi kısmını ben bilmem. Ama öğrenebildğim kadarı ile belli şartlara bağlı kalmak şartı ile geri alma opsiyonu var.
güzel öyleyse

Leivada iyi olurdu ama bize Diarra gibi hareketli dinamo lazim daha fazla. Yavaşliktan öldü orta saha Selçuk yerine Tolga oynamali birde

Tabi hareketi adam lazim. Leiva da zaten öyle duragan bir adam degil ki, bu da cok caliskan cok kosan bir orta saha. Diarra daha ofansif biri, Leiva da daha defansif.

Ben daha defansif bir adam istiyorum oraya, ön taraftaki oyuncularin cogunun defansif acidan eksikleri var. Geriye gelip yardim eden tek Bruma ve Sneijder. Sinan Linnes'e hic yardim etmiyor defans da, tabiri caizse biraz götü kalkti Sinan'in. Mutlaka yere inmesi lazim yine.

Selman Öztürk adlı kişi de Levent nazifoğlu , dün transferin bittiğini söyledi diye yazmış

Sent from my iPhone using Tapatalk

SON DAKİKA l Levent Nazifoğlu, müjdeyi verdi; “Transfer yüzde 99 bitti, hayırlı olsun” Diarra Galatasarayda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt