Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lass_Messi.jpg

Gurkan Kubilay Salih'i Zidane yapti...

Nefret ediyorum boyle tarafli yorumculardan. Oyle bir yaliyor ki Dick'i zannedersin EPL'de 5 sene ust ustte sampiyon olmus

Allah Bin Belanizi Versin Serefsiz Sike Severler

Sent from my iPhone using Tapatalk

[FONT="]Lokomotiv Moskova'nın paranın kendilerine ödenme şekli konusunda pürüz çıkardığı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bu sorunu çözebilmek için Ruslarla bizzat iletişime geçip transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.
(gamaspor)

ödeme planını da halledin bi zahmet
[/FONT]

tayyip ile putinin arasi iyi. adam olsunlar

eger diarra gelirse transfer periodu cok ama cok iyi gecmis olacak

Gurkan Kubilay Salih'i Zidane yapti...

Nefret ediyorum boyle tarafli yorumculardan. Oyle bir yaliyor ki Dick'i zannedersin EPL'de 5 sene ust ustte sampiyon olmus

Allah Bin Belanizi Versin Serefsiz Sike Severler

Bu tipler Vitor'a yeni Morinho diyorlardı. Zaten doktor adamdan sadece bizim ülkede spor yorumcusu olur.Ayrıca doktorluğundan da şüpheliyim.

Yalniz Ruslar cok huysuzdur.
Odeme plani olsa bile o is zora gider

Bu tipler Vitor'a yeni Morinho diyorlardı. Zaten doktor adamdan sadece bizim ülkede spor yorumcusu olur.Ayrıca doktorluğundan da şüpheliyim.

Birde bilim adamiyim diye kabariyor konusurken

Serefsiz birde diyor kinson senelerde evet Galatasaray daha iyi ama el insaf rakibin nelerle ugrasiyir gibi ahmakca , ezikce laflar etti. 3 temmuz yuzunden fener kotuymus onun biz iyi olduka getiriyor

Aciyorum boyle mallara

---------------------------Nando----------------
Cavanda--------Denayer-------Serdar------Carole
------------------Diarra-------Tolga-----------------
Bruma-----------------Wesley---------------Sinan
------------------------Podolski(Eren)---------------

Taş gibi kadro olur. Bir de Chedjou gider Denayer gelirse kaymaklı ekmek kadayıfı..

Birde bilim adamiyim diye kabariyor konusurken

Serefsiz birde diyor kinson senelerde evet Galatasaray daha iyi ama el insaf rakibin nelerle ugrasiyir gibi ahmakca , ezikce laflar etti. 3 temmuz yuzunden fener kotuymus onun biz iyi olduka getiriyor

Aciyorum boyle mallara

Geçen senede mi 3 temmuz du yada Türkiye Kupası , istatistik diye son 15 seneyi zorlamış , 4 sene arka arkaya şampiyon olduğumuz sene yok , bunun gibi adamlar onursuz para köpeği , bilime 1 gram faydası yoktur o şebeğin

Ben bugün bir haber aldım bilmiyorum %99 doğru deniliyor, dün de yazdı gerçi Diarra Fransa'dan arkadaşımla konuştum. Diarra bitmiş.

Kubilay en basarili transferi biz yaptik diyor...

Tabi dersin pis sikeci. 4 m'a Serdar almak hosuna gidiyor demi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt