Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mus
lines cedu hakan carol
diarra josu
bruma wes poldi
eren

fm style

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Josuenin oynayabileceği en büyük kulüp biziz şuan setubala kiralancağına bize geldi işte

Setubal'dan önce Braga da çok istiyordu yeniden kiralamayı oraya gidip avrupa ligi oynardı.

Keza BJK'nin de istediği söyleniyor, eski hocası var takımda sonuçta. Orada da Sosa'nın yerine oynardı.

Açıkçası yedek olmak için buraya koşa koşa geleceğini sanmıyorum.

İlk 11 için yapılmış bir transfer olduğu açık bana göre.

2 gün sonra Sneijder'i Inter'e falan yollarlarsa hiç ağlamayalım.

Kap ile ilgili illaki orada yazılması gerekmiyor dedi ben sportif a.ş. Üyesi olarak kamuoyunu bilgilendiriyorum dedi

Bu ateş üfleyerek sönmez

57788918.jpg

Ünal Aysal dan vizyon kapmis Levent !!

Nazif kulubü batırmak istemiyor rnş

Uzun zaman sonra ilk kez beni heyecan bastı josue ve diarra transferiyle şu anda ligi paramparça edecek bir kadro seviyesine yükseldik bizim lig seviyesi için harika bir kadro kuruldu diyebilirim tabi umarım diarra da bir aksilik çıkmaz çünkü en kritik hamle o

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır yanlış biliyorsun abi.Demin Evrende açıkladı.Başka bir takıma transfer olması durumunda bu parayı verecek dedi.Ama marsilyada oynamaya devam ederse vermeyecek dedi.İşte bize transferi durumunda buna yıllık 5 verecekmişiz.Oradan 2 milyonunu 3 taksite böldürüp lokomotıfe yollayacak.Geri kalan 4 milyonuda imza parası olarak vereceğiz.Onuda diarra almayacak rus klübüne gönderecek.
Abi,yanlışsınız..Zaten Moskovaya her ay 100bin euro ödüyor..Senin veya Evrenin dediği gibi olursa Moskovanın haklarını kim koruyacak?Belki 3. bir takıma giderse o anlaşma her ay 100bin euro yerine tek seferde 10 milyon diye değişir..Sonuç olarak Moskova 10 milyonu alacak.ama Diarra öder ama biz..

Diyarra gelirse toplu kuş ölümleri başlar. Yıllar sonra hızlı oynayabilen dmc miz olur...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Setubal'dan önce Braga da çok istiyordu yeniden kiralamayı oraya gidip avrupa ligi oynardı.

Keza BJK'nin de istediği söyleniyor, eski hocası var takımda sonuçta. Orada da Sosa'nın yerine oynardı.

Açıkçası yedek olmak için buraya koşa koşa geleceğini sanmıyorum.

İlk 11 için yapılmış bir transfer olduğu açık bana göre.

2 gün sonra Sneijder'i Inter'e falan yollarlarsa hiç ağlamayalım.
Sneijder intere gidemez. kusura bakmada olmayan rüzgardan fırtına kopartmaya çalışıyorsun setubal geyikti bu arada harbi ilgilenmişlermi xd

Gönül isterdiki lugano tarzı bir stoperde alalım ama ben bu kadarını bile beklemiyordum açıkçası diarra transferide yapılırsa ben tamamen havaya girerim

LG-K500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren Göz ‏@evrengoz Chedjou ayrılmasa bile Riekerink, Denayer'in kiralanmasını istiyor. Başka kulüp aklını çelmezse Galatasaray son güne kadar temasta kalacak.

hocamiz anliyor

Sneijder neredeyse futbol hayatını bitirmeye çalışan takıma geri mi dönecekmiş. :red:

rüya takim kurulmak üzere beyler

Geriden izliyorum

Ssntrofor olayını ağzından kaçırdı

Çöpler giderse gelecek galiba

Bu ateş üfleyerek sönmez

bu sene sampiyonlar ligini sallariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt