Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük ‏@nkucukk Diarra'nın Marsilya yaptığı sözleşmede bedelsiz çıkış maddesi var. Yani Galatasaray, Diarra için bonservis bedeli ödemeyecek

bonservis bedeli vermeyeceği için G.Saray yönetimi, L.Moskova Kulübü Diarra'nın UEFA'dan aldığı cezada indirime giderse bu parayı ödeyecek

L. Moskova niye indirime gitsin, bunu bana biri anlatabilir mi?

ali naci küçük ‏@nkucukk Diarra'nın Marsilya yaptığı sözleşmede bedelsiz çıkış maddesi var. Yani Galatasaray, Diarra için bonservis bedeli ödemeyecek

bonservis bedeli vermeyeceği için G.Saray yönetimi, L.Moskova Kulübü Diarra'nın UEFA'dan aldığı cezada indirime giderse bu parayı ödeyecek

Ali nacinin saçmaları çok boşverin hocam :D

Nazifoglu'nun yanlisi var ama

10 milyon'luk Zarar limiti raporlara göre 2016-2017 yilliga ait

Haziran 2017 de Zarar 10 milyon'un altinda olmali diye hatirliyorum

Mert,adam her ay 100bin euro ödüyor..Dediğin gibi olsa o zaman Moskovanın günahı ne?Şimdi Messi PSGye gitse ve orada futbolu bırakana kadar oynasa ne olacak?Barcelona hiç mi para almayacak?

Ya abi sadece ben böle demiyorum evreninden tut bütün spor yazarları bu şekilde anlatıyor olayı.Adamların bilgisi vardır heralde.Orada başka bişey vardır para veriyordur cüzzi belki Diarra Moskovaya.Fakat bu 10 milyon olayı sadece başka takıma transfer oldugunda devreye giriyormuş.

Taksit ile ödüyormuş

Belki üç beş milyon peşin teklif edilirse kabul ederler

Bu ateş üfleyerek sönmez

rikerink hocam iyi gaz verirse takim ucar bu sene net

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

sacma daha daha adamin disini bile sökerim ne indirimi acikcasi bende anlamadim.

Diarra gelince ne değişecek ?

Kısacası hiçbirşey yine içerde 10 bin kişiye oynamaya devam..

Diarra her ay 100bin euro ödüyormus,yaklasik 10 yil sürer,bence bizden alacagi pesin paralarla bir iki yil icinde borcunun yarisini filan ödeyerek kapatmak isteyecek,avrupa kulübü bunu kabul edebilirdi ama ruslar inatci,zor Kabul ederler
Ruslarla aramız düzeldi belki etkisi olur az da olsa :)

Sneijderin çine satışından sağlam para alırız umarım burakta çokda koparamadık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt