Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orasini bilemem, zaman gosterecek ama taraftar da artik ''bos'' transferlerden bikti. Belki Diarra az da olsa kombine artisi saglar ve heyecan getirir bizlere.

Ya abi bırakın şu kibirbahçeli koyunu

Tam beklediğim gibi kibirbahçesi ile ilgili FETÖ haberlerine tek yorum yok

Onlar gitsin Dicki izlesinler

Belki paralı köpekleri stadlarını doldurur

Bu ateş üfleyerek sönmez

Lass+ Denayer gelirse kardesime kombine alicam. Profil resmimide 1 ayligina Dursun yapicam

Podolskinin orjini sol kanat ve sinan bence henüz yeterli değil devamlılığı yok bence josue ve sinan 12. Oyuncumuz olurlar

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Poldi'nin orjini sol kanatsa Bruma'yı yaz o zaman.

Bizde oynadığı veya oynaması muhtemel mevkiler üzerinden söyledim.

Sağ kanatta mı oynayacak 12.adam mı olacak sonuçta?

GS'lı ların mevcut halı (Temsili)

happy-gof.gif

giphy.gif

tumblr_inline_n4wmdqVphI1qh2kpf.gif

Bu dingolar saçma bir sorun için diyarrayı alamazlar ise ne olacağını biliyorlardır umarım :)

Arkadaslar babaspor röportajı yapan adamlardan selman Öztürk mü ne nazifoğlu ile ilgili konuşması verdi. Orada bitti kardeşim ama kap için diyemiyoruz değişin o başlığı falan dedi. Videoyu sildi ama selman sonra .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son 5-6 haftayı saymazsak boştu

Destek iyi olduğunda yanında olmak demek değildir

Biz Sizin gibi koyun değiliz

Taraftarın tepkisi hamzaya ve yönetimin bugüne kadar yaptıklarınaydı

Sen merak etme yönetim doğru yolu buldu gibi takımda gerekeni yaparsa yani mücadele ederse taraftar haklı tepkisini bırakır

Bazen tepkide bir destekdir

Bu ateş üfleyerek sönmez

Arkadaslar babaspor röportajı yapan adamlardan selman Öztürk mü ne nazifoğlu ile ilgili konuşması verdi. Orada bitti kardeşim ama kap için diyemiyoruz değişin o başlığı falan dedi. Videoyu sildi ama selman sonra .

Sent from my iPhone using Tapatalk

are you serious ?

Bak sana ne diyorum iyi olduğunda değil son 5-6 hafta arma için koşuyordu futbolcular,diyorum ki arma için forma için savaşsın kazanmasa bile destek görür.

Bende diyorum ki sana yağmurda,çamurda,iyi günde kötü günde desteklemek bu değil

Taraftar bunu yapmalı

Dortmund en kötü zamanlarında bile stadı full çekti

Kimse bana burada taraftar çok iyi ayakları yapmasın Diarra gelicek yine 10-20 arası oynamaya devam edicez

Son 5-6 hafta şampiyonluğa oynarsak o stadın full çekmesi biraz nankörlük oluyor anlıyor musun ?

Poldi'nin orjini sol kanatsa Bruma'yı yaz o zaman.

Bizde oynadığı veya oynaması muhtemel mevkiler üzerinden söyledim.

Sağ kanatta mı oynayacak 12.adam mı olacak sonuçta?
Sağ kanat ve sneijderi yedekleyecek baskılı oynayıp gol ararken de diarrayla tandeme girecek bu kadar basit Sneijderin gitmeye hiç niyeti yok hocayı seviyo herşey güzel görünüyo nerden çıktı anlamadım
(Bence Riekerink reis kaptanlığı da Sneijdere verecek ki bu durum en olumlu hareket olur.)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muazzam bir şekilde 4-1-4-1 / 433 oynanır

_____________Diarra__________________
Sinan____Josue___Sneijder____Bruma
____________Derdiyok

Bu kadroya fitim:

__________________ E.Derdiyok

_ Podolski __________ Sneijder ___________ Bruma

___________ Tolga ____________ Diarra

__ Carole _____ S.Aziz _____ Denayer ____ Linnes

___________________ Muslera

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt