Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D hocam artık heyecandan artık türkçe ing boşver,dediğin gibi diyarranın gelmesi çok şeyi değiştirir aması var bir gelsede kurtulsak.

Keşke videoyu koyabilsem de şu an mümkün değil :) sanırım adam da uyarı aldı o yüzden hemen kaldırdı. Ben takip ettiğim için denk geldi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarranın borcunu neden üstleniyoruz????

Yahu cıkdırıcam gerçekten akli melekelerımı yitirmek üzereyim.

Ulan şu adama marsılyanın 2 kati maaşı ver zaten uçarak gelir senin borcunu ödemek için diyaloğa girmen başlı başına saçmalık.

Levent beyin komisyon aldığını mı iddia ediyorsunuz

Bu çok ciddi bir suçlama

Josue kötü bir Oyuncu değil... Faydası olacaktır.

Antu:

7d460e3a9d3ff942dbb88417b077698f.jpg

Keşke videoyu koyabilsem de şu an mümkün değil :) sanırım adam da uyarı aldı o yüzden hemen kaldırdı. Ben takip ettiğim için denk geldi :)

:D vay be o zaman bekletmeden açıklamları lazım yarın yada pazar(KAP AÇIK :) )

Eğer tazminat bedeli olarak L.Moskova 5 milyon euroya evet derse bu transfer olur
Kısaca gözler Rusya'da
Transferin kaderi Rusların elinde via Naci
vermezlerse F16 diyorum cümlemi öyle bitiyorum.

Şuana kadar kasaya giren bonservis 9,5 civarı sanırım gelenlere ise 11 civarı ödedik galiba maaşlardan kurtulduğumuz da var furkan jem bilal giderse olcan umut gibi.. Biz henüz para harcamadık gibi UEFA neznin de yanlış mı hesapladım?

Dikkat ettiniz mi ;Nazifoğlu ,şu çöplerin gidişinden bahsederken 3'ünü gönderin al sana bir santrafor dedi.

Bide forvet alin yahu. Denayar, Josue, Diarra bide yasli forvet. Dursunun anindan operim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt