- 2 Temmuz 2011
- 140.141
- 60.225
- 5.628
yalanNazifoğlu'nun telefon görüşmesi yayınlanmış Twitter'da, akşam saatlerinde Selman Öztürk diye biri yayınlayacağım diyordu. Yayınlayıp silmiş diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalanNazifoğlu'nun telefon görüşmesi yayınlanmış Twitter'da, akşam saatlerinde Selman Öztürk diye biri yayınlayacağım diyordu. Yayınlayıp silmiş diyorlar.
Rakip yaziyomu benim yazimda sen ne sacmaliyosun.O kadar da değil rakip diye saçmalama
Kazma derim ama asla yumusak bır topçu değil kolay yıkılmıyor en önemli özelliği bu zaten
Geçen sezon yokmuydu o borç Fransa liginde takır takır futbolunu oynarken?Flamini şirket kurup milyarder olmuştu sanırım.
Geliyorsa o gelsin.
AbartmayalımŞunu itiraf etmeliyim ki diarra da gelirse uefa kupasını aldığımız sezondan daha iyi bir kadro kurmus oluruz.
iyi o zamanSergen , her şeye de yalan demeye başladın. Ben de en az 3 kere dinledim o videoyu. Telefon kaydını video şeklinde yayınladı, 4 dakika falan sonra sildi .
Sent from my iPhone using Tapatalk
H.o o zamanben inanmıyorum diarranın geleceğine
Geçen sezon yokmuydu o borç Fransa liginde takır takır futbolunu oynarken?
Mesaj akıntısı yanlış oldu sanırım.
Şunu itiraf etmeliyim ki diarra da gelirse uefa kupasını aldığımız sezondan daha iyi bir kadro kurmus oluruz.
denayer ve vitinho da gelecek benceH.o o zaman
Not:Bu adam 6-7 transfer dediğinde inanmadınız
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi o zaman