Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kara bahtım kem tahilim
taşa bassam iz olur
iz olur anam anammmm iz olur

ağustosta suya girsem
balta kesmez buz olur
buz olur buzlur anam anaaam buz olur

ben felege neyledim
kırdı kanadımı kolumu
heder eyledi heder eyledi anam heder eyledi

bülent ersoy ne okuyor yav

[FONT=&quot]https://www.facebook.com/sharer.php...eksisozluk.com/content/img/ilogo_fbv2.png&v=1https://eksisozluk.com/entry/tweet/2492077[/FONT]

Yaşlı kadın genç erkek arıyordun sanırım güzel seçim..

IMG_6281.webp

adam yuzde 90 olumlu dememiş yav ben herseye yuzde 99 bakarım demıs

? SON DAKİKA | ÖZEL HABER ?

G.Saray Eski Başkanı Ünal Aysal, kendisine FETÖ'cü iddialarında bulunan Tamer Korkmaz'ı mahkemeye veriyor.

Ünal Aysal, Kanal A'da yayınlanan bir programda FETÖ'cü iftirasında bulunan Tamer Korkmaz'ı Pazartesi günü mahkemeye verecek.

Büyük baskan halen koymaya devam ediyor
Umarım donuna kadar alır şerefsizin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yönetici dediğin biraz konuşmasını bilecek şimdi bu söylemden sonra transfer olmazsa ne olacak ?

Başganla-taraftarın arası düzelmeye başlamışken yine araya buz dağı girecek

Yönetici dediğin biraz konuşmasını bilecek şimdi bu söylemden sonra transfer olmazsa ne olacak ?

Başganla-taraftarın arası düzelmeye başlamışken yine araya buz dağı girecek

Valla gayet iyi tespit yapmissiniz Yuksel bey. Aynen LEvent falan begendik dedik ama bu transfer yatarsa tum begenler tepkiye donusur. Cikipta demesin sonra ben bitti demedim falan...

Tamam demedin ama ona getirdin

düzeldigini kim diyor? Ultramallar foto cekiyorlar mi diye ?

Son 6 kupanın 5 ini alan yönetim içinde bulunmuş

Eski başganların bıraktığı 50-60 milyon zararlardan -10 lara indirmiş üstüne üstlük bir çok mevkiyede transfer yapmış bir başgan başarısız değildir

Taraftarların çoğu bu durumu anlamaya başladı artık seven kesim artıyor

Beyler bilirsiniz ben FT'yide severim , Unal Baskanida severim. Benim icin yok terimci yok aysal falan sacma seyler. Galatasaray'a kim katki verdiyse onemlidir. Dursun ve yonetimi her daim siddetle elestirmisimdir ama bir gercek var oda genclesme(yada yenilenme) operasyonunu Unal Aysal'in Hajrovic , Ontivero , Umut Gundoganli operasyonundan cok daha basarili yapmistir...

Unal Baskan benim icin top 3'e girecek baskandir ve Dursun genel olarak Unal baskanin ceyregi etmez ama boyle bir gercekte var. Unal Aysal'in devre arasi harcadigi 20m ile Ozbek Brothers cok daha iyi is yaparmisti.

Son düzenleme:
Son 6 kupanın 5 ini alan yönetim içinde bulunmuş

Eski başganların bıraktığı 50-60 milyon zararlardan -10 lara indirmiş üstüne üstlük bir çok mevkiyede transfer yapmış bir başgan başarısız değildir

Taraftarların çoğu bu durumu anlamaya başladı artık seven kesim artıyor

Iliskilerin bu denli isinmasinin serefine adini Dursun A. Koyun yapma fikrine ne dersin renktas?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt