Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gönderilmesi gereken unuttuğumuz bir isim var Semih Kaya...1.750m maaş alıyor

Biraz da biz soru soralım bari :o
Benim merak ettiğim şeyler :
Serdar Aziz , Tolga ve Eren tamamen hocanın öncelikli istedikleri miydi ? Birde bu oyunculara verilen maaşları, bonservislere hocanın müdahil olma gibi bir durumu var mı ? Yoksa listeyi veririm, maaşları yönetim belirler gibi bir durum mu ?
Carole gibi scout transferlerine neden pek yönelim olmadı ?

Serdar transferi yönetimin arzusu dahilinde oldu. Riekerink sezon başında eksik bölgeleri rapor olarak verdi yönetime. Yönetim de stoper eksiğini Serdar Aziz ile doldurmayı tercih etti. Bu transferde Riekerink'in bir müdahalesi olmadı.

Eren transferi tam bir muamma. Onu çözmeye ve anlamaya çalışıyoruz şu an. Ama faydalı olabilecek bir oyuncu. Riekerink de "Olur" dedi öğrendikten sonra.

Tolga, menajeri tarafından önerildi. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Alternatif olur düşüncesiyle alındı.

Bonservislere hocanın bir müdahalesi yok. Transfer için isim listesi değil, takviye yapılması gereken mevki listesi verdi. Maddi durum kötü olduğu için "Şu oyuncuyu ille de isterim" diyemiyor. Zaten yapısında da o yok hocanın. Galatasaray'ı kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiriyor ve ona göre özverili davranıyor.

Maaş yükü anlamında Ched yerine Denayer daha iyi olur.
Ayrıca hoca hızlı oyuncu istiyor Ched bu tarife zıt

GrandeGS‏ @GrandeGS
#İDDİA | Guardiola ile görüşen Denayer,
Manchester City dışında sadece Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.
(#BipSpor)

Kop gel kara oğlan

vay be biri bizden baska takima gitmeyi red ediyor, digeri bize transfer olmazsa "kendimi sakatlarim" diyor

Anlamadığım orada tamam bitti diyor , peki bittiyse neden açıklanmıyor ? Çok saçma geliyor bana bu yüzde 99 demesi. Açıklasalar yani, çok saçma.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra'nın cezası konusunda Rus ekibiyle "yüzyüze" bir görüşme olacak. Bu bekleniyor. Telefon ve interaktif yollardan kurulan temaslarda olumlu sonuçlar alındı. O yüzden artık %99 denebiliyor.

Bu messinin genlerine biseyler falan katilmis heralde normal bi insan degil bu herif

~tap

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 28 dk.28 dakika önce
Çek oradan bi sol stoper.
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 12 dk.12 dakika önce
Diarra'dan haber bekleniyor. Alternatifi hazır.
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 20 dk.20 dakika önce
Hedef 3 transfer. Sol stoper , ön libero ve olursa bi forvet.
Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29 10 dk.10 dakika önce
Lombaerts'e teklif yapıldı. Olma ihtimali var. Denayer bizden haber bekliyor.
Tabi herhalde bu transferler için Donk+Ched+Olcan+Salih+Umut+Tarık'tan minimum 4 kişinin gitmesi gerekir manıtken.

şu stadyum programında bir tane düzgün yorum yapacak bulamamışlar mı? rezil ekip:38573:
messi-arda-suarez yine şov yapıyor, yazık betis gibi takımlara...
umarım:
denayer-josue-diarra-scout önerisi bir forvet ile kapatırız transferi...

Forvette tek adam varken , stoper aşkı insanı bezdirir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt