- 27 Ocak 2010
- 59.661
- 31.191
- 3.523
Anlaşıldı, teşekkür ederim![]()
hoşgeldin renkdaşım
yakın zamanda ihrac yersin umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşıldı, teşekkür ederim![]()
Serdar transferi yönetimin arzusu dahilinde oldu. Riekerink sezon başında eksik bölgeleri rapor olarak verdi yönetime. Yönetim de stoper eksiğini Serdar Aziz ile doldurmayı tercih etti. Bu transferde Riekerink'in bir müdahalesi olmadı.
Eren transferi tam bir muamma. Onu çözmeye ve anlamaya çalışıyoruz şu an. Ama faydalı olabilecek bir oyuncu. Riekerink de "Olur" dedi öğrendikten sonra.
Tolga, menajeri tarafından önerildi. Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordu. Alternatif olur düşüncesiyle alındı.
Bonservislere hocanın bir müdahalesi yok. Transfer için isim listesi değil, takviye yapılması gereken mevki listesi verdi. Maddi durum kötü olduğu için "Şu oyuncuyu ille de isterim" diyemiyor. Zaten yapısında da o yok hocanın. Galatasaray'ı kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiriyor ve ona göre özverili davranıyor.
Fake (sahte) olmadığım konusunda üst mesajlarda gerekli konuşmaları yapmıştık![]()
Donk giderse yerine stoper mı gelecek?
Gitmese de gelsin.
Fener neustdkskder diye birini aldı ucuza.
Biz neden yıllardır stopere adam akıllı yatırım yapmıyoruz?
Bu ligde gol atmak kadar yememek de önemli!
Bu selman öztürk fake çıkması durumunda Ali yılmaz nickli kişi sınırsız çizilmeli.
Bir türlü ikna olamadın gibi.
Foto atmış arkadaş,ben ikna oldum şahsen.
Bundan sonra bu forumu takip etmeye devam edecek misiniz?Haklı olduğu kesin. O nedenle ben de hiç üzmedim onu ve kaldırdım![]()
Bana bu iş pek akıl kaarı gibi gözükmüyor,ama göreceğiz artık ne diyelim.