Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 futbolcu giderse 4.2 milyon euroluk maas butcesi acilacak diyor o zaman ust duzey forvet aliriz dedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tümer Metin Lig TV'de Premier Lig'den 2 oyuncu yarın Rizespor için Türkiye'ye gelecek demiş.

Flamini ve Adebayor diyorlar.

Lassana Diarra 10 gün içerisinde çözümlenir , futbolcu ile anlaştık.

2 tane futbolcu ile daha görüşüyoruz , ona yakın futbolcular.

Forvet olayı : genelde tek forvet oynayacağız , zaten 2 forvetimiz var.3. santrafor alma durumumuz olabilir ama avrupa'da olmadığımız için lüks görüyorum ama hoca isterse değerlendiririz.

Umut , tarık, olcan konusunda değişiklik yok , yan gelip yatarak bu paraları alacak kişiler değiller ama bir sonuç alamadım, kontratlarına sadığız , bu futbolcuların ayrılmaları durumunda maddi kayıpları olmuyor.Bu futbolcular gitmezlerse A2 ile antremana çıkacak.

Talipleri var ama çeşitli bahanelerle gitmek istemiyorlar.

Giderlerse alın size santrafor parası , dün de söyledim.

Ben istanbuldan ayrilmam gibi bahaneler ureterek gitmiyorlar dedi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lokomotiv indirime gitmiş mi onu niye sormuyo bu gerizekalılar

Yalan dolan o haberler.İmza parası alacak Diarra.Onunda bi kısmını Rus klübüne verecek.Evren i dinlemedinmi.

Yalan dolan olan ne?

Marsilya başkanının açıklamasına mı inanacağım bizim muhabirlere mi?

Adam isterse bırakır isterse para talep eder, kontratında yok demiş işte öyle bir madde.

Kontratı yapan onlar olduğuna göre?

Ertem şener : Riekering 2 mağlubiyet alınca gidecek diyorlar ( onun bunun çocuğu sorduğu soruya bak )

LN : Çok iyi çok çalışkan hoca, ne olur bilemiyorum ama ülkemizin en kötü taraflarında biri , bir kurban aranıyor , ben mümkün olduğu kadar hocanın arkasındayım bunun garantisini veriyorum.

Çokmu aramışlar bu adama bu görevi vermek için. Saçma sapan konuşuyor her söylediklerini bir başka konuşmasında düzeltiyor.

Kendini düzelteceğine düzgün ve doğru cümleler kursan daha iyi olacak.

Taraftarın hoşuna gidecek, manipule edilmeye yatkın cümleler kurup duruyor.

Lassana işi olmaz büyük ihtimal bu adamın lafına güvenilmez.

10 gün sonra transfer dönemi kapanıyor zaten :) nazifoglu haftaya müjdeler olacak dememişmiydi daha dün

Diarra kalitesindeki görüştüğümüz alternatif isimlerden bir tanesi Mahmut'muş beyler. Kaynak çok sağlam

Hele bir platonik aşk şarkısı paylaşın Diarra şerefine kapatalım bu dosyayı da. Şöyle geçen sezon 8-10 maça çıkmış bir ön libero ya dönelim biz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt