- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
Milleti trollemeyi bırak primciliğin lüzumu yoq xdsana sormadım hımbıl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milleti trollemeyi bırak primciliğin lüzumu yoq xdsana sormadım hımbıl
Diarra ile Serdar kıyaslaması ilginç oldu. Diarra kendini daha üst seviyelerde ispatlamış bir oyuncu.
prim ne alakaMilleti trollemeyi bırak primciliğin lüzumu yoq xd
Transfer başlığının en popi üyesine saldırıp troll yaparak prim kasıyorsunprim ne alaka
Transfer başlığının en popi üyesine saldırıp troll yaparak prim kasıyorsun
Sana bi ayar gerekiyordu kusura bakma yaverimin kim olduğunu hala açıklamadın?çok ilginç. neyse bundan sonra yaverin olacak şebek gibi sende yok hükmendesin gelip zırlama sonra
Sana bi ayar gerekiyordu kusura bakma yaverimin kim olduğunu hala açıklamadın?
Aha ergen işte osman seden denilen zat budur beyler bakın görün damarına basınca nasıl zırlıyorolm sen kimsinde ayar verecen lan hırbo. gereken zeka seviyesi sende yok bikere. akşama kadar dilleme kelimesini kullanan ve bununla espiri yaptığını sanan bununla eğlenen birimi bana ayar verecek. cümle içerisinde bir yerine 1 falan yaz her bir cümlenin sonuna xd falan koy mutlu ol bunları yaparak. ayar muhabbetleri senin seviyeni aşar.
salak salak konuşup muhatap olup durma her yıl enaz senin gibi "1" it salça olur güzelim muhabbetlere sonra gider sağa sola ağlar abi arar. kaybol dahada muhatap olma.
noldu prim şovuna darbe indirince tripten tribe girmeye başladın? Dök dök her boku dök ortaya yaparsın sen kolpacı seniÖn libero felan gelmicek heralde
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vizyonsuz yöneticiler olunca kazık yenmesi kaçınılmaz zaten renktaş. Bırak ön liberoyu bu sene yapılan çoğu transfer kazık kokuyor zatenönlibero gelmesi için klübün fahiş bir kazık yemesi lazım dolayısı ile üzülmeyiniz iyi bir kazıkla bir önlibero gelir..
Yaşının adamımısın acaba? Kaç yaşında adam milleti trollemekle uğraşıyor taş koyuncada ergen gibi hakaret savurdun afferim.hay senın primine ya. çoluk çocukla muhatap olursan böyle olur. neyse