Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selon Daniel Bravo (BeIn Sports), "Lass Diarra n'a pas tellement envie d'aller à Galatasaray"

48009854.jpg

- sakat
- mal hocalari vermek istemiyor
- 10 milyon euro ceza ödemesi gerekiyor

bir tane normal bir topcu alsak keske

Bein Sports da Muhabirler Lass Diarra nın Galatasaray a gideceği ve bunun son maçı olduğu yönünde hemfikir gibi...

bu da başka bi olay

Ulan dalgamı geçiyosunuz başlarım böyle işe be diarranına sizinde olmazsa başka bir dos alın gelmek istemiyosa gelmesin lan.

Birazdan ya Diarra kotulenir ya twiti atan adam? Aman Dursun ile Nazif'e kimse bisey demesin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bein Sports da Muhabirler Lass Diarra nın Galatasaray a gideceği ve bunun son maçı olduğu yönünde hemfikir gibi...

bu da başka bi olay

Onlarında başlayayım beinede türk twitcilerinde ellerinde oyuncak olduk,artık imza harıç ne duyum ne bişeye inanacağım gelsin imzayı atsın gerisi fossss.

Bizim taraftar Diarra ya hemen küfür etmeye baslar.

Bruma da gördük.

Sergen hesap ile ne alakasi var. Adam gazeticiyi alintilamis ve o gazeteci de Lass dan duydugunu anlatmis.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Diarra olmasa ki ben de olmaz diye düşünüyorum , saçma sapan biri gelecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

alıntıyla alda kim olduğu çıksın kafa dağıtıyoz işte senden izin mi alcaz kral attı gol diye yazmak için

sıcak biyyerine vurmuş dikkat et renkdaş

bizim bura yağmurlu renkdaş ama anlaşılan sizin oralar sıcak terör olayının moral bozukluğunu transfer bekleyerek atlatmaya çalıştıyorum dediğine göre sıcak vurmasada enazdından ufaktan bi değdirmiş sanki?

Baksana kardeşim , bizle ilgili bir şey demiş mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geriden yayın yokki bunlarda nasıl geri geleyim tam beinsport u açtım Diarra gülerek bu Forma üzerimde olduğu sürece Marsilyaliyim gibi birşeyler dedi teşekkürler dedi ayrıldı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt