Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama gelmek istemiyor olayı saçma bence, Fransız'lar dahil ve de bizim yönetici bile anlaştık dedi. Bizimkiler yalancı diyelim Fransızlar niye yalan söylesin . Ben bu işten bir yol anlamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geriden yayın yokki bunlarda nasıl geri geleyim tam beinsport u açtım Diarra gülerek bu Forma üzerimde olduğu sürece Marsilyaliyim gibi birşeyler dedi teşekkürler dedi ayrıldı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bizde formayı çıkaralım sorun çözülsün :D

58 takipcisi olan birinin kulaklari olmadigi, duydugunu yazma becerisi olmadigi söyleniyor.

1000 takipciden sonra kulaklar aktif hale geliyormus.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Olm ciddi ciddi bunların lassana diarrayı alabileceğine inananlar vardı.Diarra transferinin olma ihtimali %10 falan max

Geriden yayın yokki bunlarda nasıl geri geleyim tam beinsport u açtım Diarra gülerek bu Forma üzerimde olduğu sürece Marsilyaliyim gibi birşeyler dedi teşekkürler dedi ayrıldı

sneijder aklıma geldi,evime yakınım demişti ya

Hafta başı yani bir iki gün içinde bize cevabını verecekmiş. Marsilya hocası ve Başkanı ona göre hareket edeceklermis

Son söylediği, önceden söylediklerin kötü olduğunu haberliyor gibi . Bu ne ya herkes anlaştı diyor ama ortada bir şey yok. Ne 10 milyonmuş arkadaş, biz neden sorunsuz insanlarla uğraşmıyoruz. Ya klopp takıntısı buluruz ya 10 milyon cezalı buluruz. Sinir olduk...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazifoglu 10 gün diyor, bir düsünün niye.. Hic mi kafa calismiyor yahu :)

Diarra'nın maçı başladı, Lig TV yayınlıyor.

CqYoTIiXEAA2ksh.jpg

hertürlü tolgayı kitleyecekler oraya. yedek olacak futbolcuya dursun bile 2 m vermez

Nazifoglu 10 gün diyor, bir düsünün niye.. Hic mi kafa calismiyor yahu :)

Aklı sıra dalga geçmiş 10 gün sonra transfer nöbeti bitiyor yani diarra olmıyacak futbolcu gelmiyecek,sağlam dalga geçmiş nazif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt