Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra Moskova ile sorunu cözmedigi vakit neden imza atmayacakmis? Cözmedigi vakit kendi ödeyecek parayi. Ee orda bizden daha az kazaniyor? Düsünmeden ceza ya ragmen imza atmaliydi.

Külliyen yalan bu transfer.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Böyle bir konu var tabi
-Ersin
‏@ArgentinianHagi
@Secckin1905 Citynin anlaştığı Bravo dün akşam Barça kalesindeydi.

-Seçkin ‏@Secckin1905 5 dk.5 dakika önce
@ArgentinianHagi aynen, adam hatta maçtan sonra kendi açıkladı.

Ya bu maç 11 çıkması zaten belliydi , bu olmayacağı anlamına gelmiyor . Sorun sürenin uzaması, bu da yalanların ortaya çıkması demek. Dün ben de Levent'i övdüm ama sen Serdar'a 4.5 milyon çıkarıp veriyorsan ve de GS adı ile aldık diye dalga geçiyorsan Moskova işini de aynı böyle bir şekilde halledeceksin. Halledemeyeceksen de hiç bulaşmayacaksın. Ya şu Serdar'a ne gerek vardı arkadas ya, hadi Eren bir nebze almak zorundaydık da bu Serdar nedir ya. 4.5 milyon ile iki yıldız ama oynamayan adam kiralardın stoper ve forvete. Serdar'a verilen para İçin hakkımız helal olmasın , başka bir şey demiyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarrayi bayadir canli izlememistim 20 dk dir izledigim gibi mi hep suanlik mi boyle o eski diarrayla hic alakasiyok suana kadar yada kafasi karisik

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra Moskova ile sorunu cözmedigi vakit neden imza atmayacakmis? Cözmedigi vakit kendi ödeyecek parayi. Ee orda bizden daha az kazaniyor? Düsünmeden ceza ya ragmen imza atmaliydi.

Külliyen yalan bu transfer.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Aynen , çok saçma geliyor bana da. Az para verince cezası bitiyor mu bunun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yasaklı üyeleri tamamen yok etmek gibi bir opsiyon yok mu ?

mesaj attığını görebiliyoruz mesela hatta engeli kaldır diyor, sanırım tamamen yoketmenin bir yolu yok
vBulletin 4.2.2 'de? Erman Türker​

Diarrayi bayadir canli izlememistim 20 dk dir izledigim gibi mi hep suanlik mi boyle o eski diarrayla hic alakasiyok suana kadar yada kafasi karisik

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guingamp eziyor şuan Marsilya yi ondan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra gol atinca iyi oyuncu olur

Bence diarra kafasında marsilyayı bitirmis ondan bu kadar kötü

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet iyi mac

Moderatör tarafında düzenlendi:
24 numarali topçu yu iyi izleyin 96 doğumlu deli topçu olacak

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Baya iyi mac

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt