Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maşallah Töre yerlerde sürünuyor her pozisyonda

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

:D pek bi derdim yok daha önce bu tarz tartışma yazılara hiç girmedim ama bu elamanları bugün çekecek durumda değilim. İnsan gibi yazınsınlar.

NFA_07 tarafından gönderildi.

Senin canın bugün kavga istiyor hemen mısırı patlatıp geliyorum, sabret biraz.

Sanırım haberleri pek takip etmiyorsun

Dursun başganın çabalarına rağmen Dzekoyu bile vetolayan adamı ne savunucam ne hali varsa görsün zaten uzun sürmeyecek serüveni

o sallama haberleri boş ver sen. senin evlatçı hamzanın veto etmediği adam kalmadı gezegende vetocu arıyorsan fazla uzağa gitme. öyle fotomaç fanatik haberleriyle aklınca rieking i yiyecek satılık medya bu tuzaklara düşmeyiz

Töre rezil oynuyor şaka gibi ya resmen her pozisyonda düşüyor :D

o sallama haberleri boş ver sen. senin evlatçı hamzanın veto etmediği adam kalmadı gezegende vetocu arıyorsan fazla uzağa gitme. öyle fotomaç fanatik haberleriyle aklınca rieking i yiyecek satılık medya bu tuzaklara düşmeyiz

Hahaaa işte sizin bakış açınız bu

Aynı medyanın Hamza hoca için uydurduğu şeylere inanıyorsun.Ama iş vetocuya uzanınca yalan haber oluyor :D

Arkadaşlar boşuna tartışmayın , ben yerli düşmanı değilim ama bu zamana kadar hep yerlilerden zarar geldi takıma çünkü adam değiller.
Bkz.
Hamza (iyi insan)ancak cok vizyonsuz bir insan iyi futbol.oynatabilir ama oyuncu seciminde hep yerliden taraf idi

Dzemaili giderken para birakip gidio ama su 3 lü hainler (umut tarik olcan ) kalan parayı Galatasaray odeyecek olmasina ragmen ozellikle Umut hicbiryere gitmem diyor.Üstelik.yillarca kulübün ekmegini yemis.Simdi yatarak para alcak.

FT ise en ufak zorlukta egosunu bahane edip milli takıma kaçtı

Ben yerlilerden hic hakiki Gs li gormedm.Benim.icin hakiki Gs li basta taraftarlar sonra da işini profesyonelce yapan para icin kariyerini yok etmeyen oyunculardir.

Son düzenleme:
Hahaaa işte sizin bakış açınız bu

Aynı medyanın Hamza hoca için uydurduğu şeylere inanıyorsun.Ama iş vetocuya uzanınca yalan haber oluyor :D

medyadan kim bahsediyor adam kendi ağzıyla burak varken gomeze gerek yok dedi şaka mısın :D sabri için maxi pereirayı veto ettiğini bizzat cüneyt söyledi. öyle fotomaç fanatik haberi değil yani

Yalniz Hamza konusu acilmisken: Tam bir i** idi kendisi. Iyi ki kurtulduk.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biliç in o kadar çok büyük bütçesi var bu mafya bozuntusunu niye aldı

Hazma'nin nesi iyi insan yahu i**** teki

Moderatör tarafında düzenlendi:
medyadan kim bahsediyor adam kendi ağzıyla burak varken gomeze gerek yok dedi şaka mısın :D sabri için maxi pereirayı veto ettiğini bizzat cüneyt söyledi. öyle fotomaç fanatik haberi değil yani

Kulübün maddi olarak zor olduğu bir dönemde yönetimi öne atmamak için taraftarın gözünde kötü olmayı bile seçmiştir.Bu yüzden Galatasaray tarihinde adını altın harflerle yazdırmıştır

Bu kulübün öz evlatlarından sadece birisidir

Her seferinde 'acaba' birşey var mı diye girip...

200w.gif

sekiztaş abubakar'ı kiralayabilir ama talisca kesinmiş(bip-spor)
büyük potansiyel inşallah başarısız olur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt