Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbeti kitleyin bir süre mala bağladı herkes.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Irkcilik yapan biri iyi insan olamaz. Adam kendi diyordu hazir bir yabanci yerine yerli tercih ederim diye.

Umut icin zenci Bruma yi gönderdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Türk ve yabancıyı ayıran en büyük özelliği göstermiştir Hamza Hamzaoğlu

Biri eleştirilere gögüs gererken diğeri korkakça yönetimi öne sürdü

Benim içinde tartışma bitmiştir

kötü bi insan
fft104mm3680020.jpg
Winchester'ler iş başına

giphy.gif

Galatasaray'da başarılar hep cezalandırılır

Çekemediler büyük üstad Hamza hocam seni

Elbet bir gün bulaşacağız yeniden

Saygı ve sevgiyle anıyoruz seni

Hamzaya iyi diyen bir insan GSli degildir. . Adam ne bok yaptida iyi deniliniyor?
Kendisi bir sezona basladi icine sicti

Moderatör tarafında düzenlendi:

hangisinde emegi var ? trib atmaktan baska birsey bilmiyordu. Takimi resmen Ali dürüst ve Albayrak disaridan, sahadada Sneijder ve Muslera yönetiyordu. Baslatmayin bana su . Saglamda sampiyon oldu bir boka yariyormu?

Prandelliden nefret ederim ama adam iyi bir kondisyon yüklemesini yapmiisti . Bunun antrenmanlarini gördük. Sakatliklar kondisyon 0

hangisinde emegi var ? trib atmaktan baska birsey bilmiyordu. Takimi resmen Ali dürüst ve Albayrak disaridan, sahadada Sneijder ve Muslera yönetiyordu. Baslatmayin bana sunu.. Saglamda sampiyon oldu bir boka yariyormu?

Lan yürü git sezon başı niye o adamlar iş yapmıyordu o zaman ?

Gelenden geçenden 4 yiyorduk ne çabuk unuttun ?

O berbat sezonu bu adam sayesinde 3 kupa ile kapattın

Muslera ve Sneijder tek başına şampiyon yapabiliyorlar madem niye geçen sene yoktular ?

Allah büyük.Bir daha Hamza Galatasarayda iş bulamaz inşallah.Önce zihnini bir değiştirsin öyle gelsin.

Ben bu adama kötü hoca diyorum ama oynattığı top yüzünden değil.İyi top oynatır ama bok gibi hocadır.O yaz dönemini unutmadık.Burakın west hama gitmesini engelleyen,sabri var diyip maxi pereirayı reddeden ayew ve gignacla anlaşılmasına rağmen veto eden kimdi?Brumayı sinanı kazanmak için yolladık dedi sinanı bir kez bile oynatmadı.Evladı umutu nasıl savunduğunuda unutmadık şimdi o umut aynı parayı kazanacak olmasına rağmen gitmiyor ve Galatasaraya zarar veriyor evlada bak be!Utanmasa aydın yılmazlada sözleşme uzatırdı

Hamzaya iyi diyen bir insan GSli degildir. Adam ne bok yaptida iyi deniliniyor?
Kendisi bir sezona basladi icine sicti

GALATASARAYLI yazacaksın. bunları daha demin konuştuk musap. kendine çeki düzen ver lütfen. sonra ceza yiyince ben neden ceza yedim diyorsun yersin tabii

Sonsuza dek sürecek bizim aşkımız, biz GALATASARAYLIYIZ
Herkes gider biz kalırız, biz GALATASARAYLIYIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt