Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine futbol ulemaları ben bilmiştim demişler

Arkadaşlara plaketlerini takdim edelim

Büyük başarı

Almadimi daha dos

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende fena dürüm yaparım şimdi ha

Bir gün gelinde size acılı dürümümü tattırayım

Aga adam yurt dışında yaşıyo :) parada var belli biz ne yapalım :red:

Bizim Türklerin hepsinin durumu iyi ama yaşamayi bilmiyorlar işleri güçleri lüks araba almak türkiye atlet çorap sandalet giyip her yaz köylerine gidip hava atmak birde gövde gösterisi gibi yozgatin maraşın allahın seyitttigi yerlere ev yaptirmak sırf kolu komşu ahmet mehmet şöyle ev yaptı desin diye. İşin kötü yanı çocukları da aynı şekilde eğitiyorlar. Ben sahil kenarında oturuyorum haftada bir Türk ailesi anca görüyorum ailesini alıp gezmeye gelen. Diğerleri ne yapıyor evde izdivac izleyip ülkeyi kurtariyorlar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Dursuna sövmek serbest mi

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_ngjdxpDhhT1tixt3so1_1280.jpg

Valla sahile sıfır oturuyorum bazıları 900€ Euro kira vererek aptalsin diyolar bana ama yarın ne olacağını bilemiyoruz hayatı dolu dolu yaşamak gerek. Şu manzara işten sonra rahatlamak için herşeye değer
cbd8bad269469909ec6ab3424cbed905.jpg

Iste olay budur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aha şimdi ağzıma ettin çiğ köfte ne ya allah aşkına iki aydır yemedim dolapta yeni rakı lal serisi duruyor ne giderdi şimdi offf be offf

Cig kofte raki bir olunca fazla abanmican bi arkadasim abandikca abandi cocuk perisan oldu :)

Cig kofte raki bir olunca fazla abanmican bi arkadasim abandikca abandi cocuk perisan oldu :)

Ben hayvan gibi acı yerim o konuda sıkıntı yok. Bol köy tere yağlı bulgur pilavı ile rahat 30 süs biberi turşusu yerim ama kan ter içinde kalırım. Akşamdan kalan isotlu çiğ köfteye sabah iki yumurta kırar öyle giderim işe :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt