- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Ahmet cakar ne adamsin ya 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir AriBurda mı kendisi bi konuşalım
Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Penalti oldugunda bayagi sevinmistim acikcasi ama sanki biraz haksiz penalti gibi geldi bana, tekrarini göremedigim icin bilmiyorum.
Keske Fener maci ile kesismeseydi Atletico maci o zaman cash out yapardim direkt.
Zaza iyi topcu bizde olmasini isterdimBu biliç ne aç gözlü bir adam bu kez de Zaza ile anlaşmışlar
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Zaza iyi topcu bizde olmasini isterdim
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim Türklerin hepsinin durumu iyi ama yaşamayi bilmiyorlar işleri güçleri lüks araba almak türkiye atlet çorap sandalet giyip her yaz köylerine gidip hava atmak birde gövde gösterisi gibi yozgatin maraşın allahın seyitttigi yerlere ev yaptirmak sırf kolu komşu ahmet mehmet şöyle ev yaptı desin diye. İşin kötü yanı çocukları da aynı şekilde eğitiyorlar. Ben sahil kenarında oturuyorum haftada bir Türk ailesi anca görüyorum ailesini alıp gezmeye gelen. Diğerleri ne yapıyor evde izdivac izleyip ülkeyi kurtariyorlar
Galatasaray 3,5 ustsaglik olsun renktas, ama diger maclarda iyi tutturdun. keske sistemli oynasaydin, ozaman yine kazancli cikardin.
benim kuponda su maclar girdi
besitas - alanya 1
ibb - fb 1
manu - southampton 1
trabzon - kasimpasa 1
galatasaray - karabuk 1 (0-1)
eger yarin cimbom bir gol avarajla kazanirsa hepsi tutar ama girmesede parayi garanti olarak yaklasik oynadigimin ustunde biraz aliyorum
Yazik ya boyle cok mac koydugum kuponlarda ben de genelde en dusuk orandan yatarim ve genelde son maca denk gelir . :/En üzücü tarafi da Atletico macinin en düsük oran olmasi
2€ basmistim 240 küsür verecekti.
Hoca manisada ne gibi şansım varda senin dediğin gibi yaşayayım ilerde iş vesaire olunca buda olur yaşamayı biliyoruz yahu![]()
Spil Dağı ve kurşunlu kaplıcaları arasında gel gitten başka yapacak pek bisey yok orda.
Yani zaten izmire gitmeyi düşünüyorum iş olarakTürkiyemin nadir güzelliği ATAMIN armağanı.Birde hoca olarak kalmış hocam olacaktı o hoca biraz sert bir kelime gibi kusuruma bakmayın hocam.
:red:Sans yaninda degilmis renkdash. @Can BÜYÜK
Adamlar tek kale oynadı 90 dakika.
Bende Muğla çok hoşuma gitti Datça helede ordan bir ev almayı planlıyorum 4-5 seneye
Yok ya takma hoca hocam ben anlamam öyle şeylerden burda öyle hitap olmadığı için![]()