Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diarra : Ceza işi bende. Eğer istediğim olmazsa kendimi sakatlarım, baktım olmadı intihar ederim. Kurban olduğum Rabbim izin verirse , yeni sezonda parçalıyı sırtıma geçirmek istiyorum. Saygıdeğer büyüğümüz R.Tayyip Erdoğan'dan transferim için yardım bekliyorum.

HO

Kötü mizah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alper altun guzel hizmet veriyor . Surekli lass haberiyle uyaniyorum eyvallah

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 milyon cezasini ödeyelim. 3,5-4 arasi alalim. BENDEN OK

Diarra icin müthis bir firsat olur, seve seve gelir böyle bi durumda bence

diarra haberlerine inanmayın , salı yada çarşamba'dan önce moskova'dan haber gelmez.

yahu adamlar daha yeni gittiler moskova'ya yerleşecekler , gezip tozacaklar , bir iki striptiz bara gidecekler, resmi görüşme yapılacak sonra bir gün sonra tekrar görüşecekler falan ..

1.5 falan aliyor mac baslariyla 1.8 oluyodur .
Biz 4.5 veriyoruz. Cezasini ordan odesin iste

adama marsilya'nın verdiginin 3 katını vereceksek 1 tl imza parası verilmemeli.

ha imza parası verilecekse yıllıgı aşağı cekilmeli.

atiba 1m euro'ya oynuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu salaklar alamayacak gibi his var içimde bari alternatiflere yönelseler fazla vakit kaybetmeden

Lassana Diarra gelmesi demek Selçuk'un yavaştan kulübeye çekilmesi demek bence. Tolga Ciğerci ve Lassana Diarra ile oynayacaktır, JOR. Takım içindeki lobiyi temizlemeye çalışmasıda bu yüzdendir, heralde. Selçuk ne pres yapıyor, ne top kapıyor, JOR'un istediği ise önde baskı yapan, pres yapabilen bi takım. Selçuk bunu karşılamıyor, yakında kulübeye düşer gibi.

sokarım cezasına renktaş.

adama marsilya'nın verdiginin 3 katını vereceksek 1 tl imza parası verilmemeli.

ha imza parası verilecekse yıllıgı aşağı cekilmeli.

atiba 1m euro'ya oynuyor.
Cok haklisin . Yalniz bildigim kadariyla imza parasi ffp yi etkilemiyor belki o yuzden imza pasini verip yilligini dusurmuslerdir . Cezana da karismayiz gibisinden biseyler demislerdir .
Yani yillik 3 ustunede 1.6 imza parasi (,toplamda 5 m imza parasi 3 yila bolunce 1.6 dan biraz fazla yapiyo ) gelecek sekilde 4.5 oluyodur .

fatih terimin geri döndügü sezon elmanderli kadromuzun yaptıgı baskılı ve presli oyunu bi türlü göremedik ne zaman böyle baskılı bi oyun oynicaz cok merak ediyorum

Cok haklisin . Yalniz bildigim kadariyla imza parasi ffp yi etkilemiyor belki o yuzden imza pasini verip yilligini dusurmuslerdir . Cezana da karismayiz gibisinden biseyler demislerdir .
Yani yillik 3 ustunede 1.6 imza parasi (,toplamda 5 m imza parasi 3 yila bolunce 1.6 dan biraz fazla yapiyo ) gelecek sekilde 4.5 oluyodur .

yıllık maliyeti 4.5 ise normaldir.

marsilyada 2'ye falan oynasada(söylenti), sonucta bonservis vermeden alacaz.

Marsilya'da 2'ye oynuyor olabilir ancak Türkiye'ye getiriyorsun, en olmadık oyuncuların maaşlarının 2m'den başladığı bir kulübe transfer ediyorsun, ŞL,UEFA gibi katıldığın ulusrarası bir turnuva yok, bonservissiz alıyorsun. Dolayısıyla oyuncunun menajeri bu fırsatı asla geri çevirmez, oyuncuda doğal olarak ister. Adam gelmeden önce baksa bi Umut 1.8,Selçuk 2 küsür, Tolga 2,Eren Derdiyok 2,tarıklar,olcanlar falan onları saymıyorum bile.. Benim adım Lassana Diarra bende 5 istiyorum der tabii bu çok normal.

Marsilya'da 2'ye oynuyor olabilir ancak Türkiye'ye getiriyorsun, en olmadık oyuncuların maaşlarının 2m'den başladığı bir kulübe transfer ediyorsun, ŞL,UEFA gibi katıldığın ulusrarası bir turnuva yok, bonservissiz alıyorsun. Dolayısıyla oyuncunun menajeri bu fırsatı asla geri çevirmez, oyuncuda doğal olarak ister. Adam gelmeden önce baksa bi Umut 1.8,Selçuk 2 küsür, Tolga 2,Eren Derdiyok 2,tarıklar,olcanlar falan onları saymıyorum bile.. Benim adım Lassana Diarra bende 5 istiyorum der tabii bu çok normal.

sneijder'de fransa'da falan oynasa alacagı net yıllık max. 2 falan olurdu.

bizde hemen her topcunun avrupa piyasasına oranla 2 kat daha fazla kazandıgı ortada.

sneijder'de fransa'da falan oynasa alacagı net yıllık max. 2 falan olurdu.

bizde hemen her topcunun avrupa piyasasına oranla 2 kat daha fazla kazandıgı ortada.

Vergiyi düşersen 2'ye düşer, Sneijder'in piyasası var hala. Lass'ında öyledir muhtemelen 4-5 orda alıyordur vergi %40,%50 falansa net 2m'dir maaşı.

O yüzden dedim zaten Türkiye'ye getiriyorsun, yurt dışındaki futbolcular Arap ligi olarak bakıyordur muhtemelen buraya, deli paralar dönüyor sözleşmelerde.

Lassana Diarra gelmesi demek Selçuk'un yavaştan kulübeye çekilmesi demek bence. Tolga Ciğerci ve Lassana Diarra ile oynayacaktır, JOR. Takım içindeki lobiyi temizlemeye çalışmasıda bu yüzdendir, heralde. Selçuk ne pres yapıyor, ne top kapıyor, JOR'un istediği ise önde baskı yapan, pres yapabilen bi takım. Selçuk bunu karşılamıyor, yakında kulübeye düşer gibi.

en azından selçukun kesilme muhabbetinin geçmesi bile sevindirici..geçen asporda diarra-tolga orta sahası nasıl olur diye tartışıyorlardı.. Daha önce selçukun kesilmesi teklif dahi edilemez kanunu yüüznden kimsenin gıkı çıkmazdı spor programlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt