- 12 Haziran 2015
- 37.126
- 33.122
- 2.693
Gördüm , paylaştım . Zaten diarra gelecek ona gerek yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Diarrayı GALATASARAY formasıyla gördüğüm vakit değişik duygular yaşayacağıma eminim az kaldı az
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsene Wenger hocamızı kastetmedin umarım?
normal de Stambouili'yi beğenirim ama diarra ile stilleri çok farklı ve bize gereken diarra tarzı bir oyuncu hatta Diarra'nın ta kendisi lazım.
Tabi ki o.
Taraftari deli etti adam kac senedir.
Hem fenev hem de 8tas'in eksikleri bizden cok bence.
Biz sirf bir ön libero alsak bile sampiyonluk icin yetebilir, bonus olarak da forvet iyi gider aslinda ama dedigim gibi tek ön libero transfer bile bizi bayagi bir ileri götürür.
sekiztaş ve Fener'in isleri daha zor. fenev rakip kaleye bile gidemiyor. Besiktas'in hem kalecisi berbat hem stoperleri kötü hem forvetleri yok hem de kanat oyunculari bilhassa da Q7 cok istikrarsiz adamlar. Ön libero (ve forvet) alirsak sampiyonlugun en büyük adayi oluruz.
Hem Fener hem de Besiktas'in eksikleri bizden cok bence.
Biz sirf bir ön libero alsak bile sampiyonluk icin yetebilir, bonus olarak da forvet iyi gider aslinda ama dedigim gibi tek ön libero transfer bile bizi bayagi bir ileri götürür.
Besiktas ve Fener'in isleri daha zor. Fener rakip kaleye bile gidemiyor. Besiktas'in hem kalecisi berbat hem stoperleri kötü hem forvetleri yok hem de kanat oyunculari bilhassa da Q7 cok istikrarsiz adamlar. Ön libero (ve forvet) alirsak sampiyonlugun en büyük adayi oluruz.
Hem Fener hem de Besiktas'in eksikleri bizden cok bence.
Besiktas ve Fener'in isleri daha zor. Fener rakip kaleye bile gidemiyor. Besiktas'in hem kalecisi berbat hem stoperleri kötü hem forvetleri yok hem de kanat oyunculari bilhassa da Q7 cok istikrarsiz adamlar. Ön libero (ve forvet) alirsak sampiyonlugun en büyük adayi oluruz.
Ne çok abartmışsınız ya bu beşşektaşı?
Adamların en önce kalecileri yok resmen her gelen top gol olma ihtimali var.
Defansları zaten tırt, forvetleri de yok şimdilik.
Ortasahaya 1 tane adam kiraladılar diye çok mu iyi veya önde oldular yani?
Forvete de gerek yok aslında lig için,Eren yeterli olur gibi.
Yarın Tiote mi
Transferin Son gününde Diarra mı
Ne seçerseniz ?
Eren sakatlanirsa sorun yaşarız.
Poldi o mevkide oynuyor ama yeterli değil. Sinan da bir maç bir maç kötü oynuyor .