Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olacaklar,inanıyorum ben.

Hic sanmiyorum acikcasi. Gecen sene olamadilarsa artik biraz zor.

Hem Chelsea hem United hem City'nin kötü oldugu sezonda Leicester ve Tottenham'i gecip sampiyon olamiyorsan pes artik yani.

Conte, Mourinho, Pep hepsi basariya ac. Wenger bu ücünü birden gerisinde birakamaz. Giroud ile falan olacak is degil, takimda milyon tane kanat oyuncusu var ama adam akilli bir forvet yok. Zaten lige de 2 mactan 1 puanla basladilar.

Bu arada Arsenal konusu acilmisken 2 hafta falan önce gecen sezonun Arsenal formasini aldim.

Hem Chelsea hem United hem City'nin kötü oldugu sezonda Leicester ve Tottenham'i gecip sampiyon olamiyorsan pes artik yani.

Conte, Mourinho, Pep hepsi basariya ac. Wenger bu ücünü birden gerisinde birakamaz. Giroud ile falan olacak is degil, takimda milyon tane kanat oyuncusu var ama adam akilli bir forvet yok. Zaten lige de 2 mactan 1 puanla basladilar.

Bu arada Arsenal konusu acilmisken 2 hafta falan önce gecen sezonun Arsenal formasini aldim.

Dünya devi takımı ne hale getirdiler,inanılmaz gerçekten.Gerçi adamların amacı başarı değil,ŞL'ye düzenli katılıp çarklarını döndürmek gibi bir şey.

Cqd6UItXYAAf1Kp.jpg

bunun da gitmeye niyeti yok

Giroudla filan ilk 4e bile zor girerler artık.

City, ManU ve Chelsea ilk 3e girerler büyük ihtimalle.

Spurs Southampton West Ham Liverpool ve Arsenal 4.cülük için savaşirlar

Saints den fazla bir halt olmaz bu sezon bence. Ilk 10 da takilirlar ama yukariyi zorlayamazlar sanki.

Birazda gercekleri konusalim olumlu haberler paylasilmis hepsi de yalan

Olumsuz haberleri görelim

Dünya devi takımı ne hale getirdiler,inanılmaz gerçekten.Gerçi adamların amacı başarı değil,ŞL'ye düzenli katılıp çarklarını döndürmek gibi bir şey.

En azindan gecen sezon 2. olup ön elemeye katilmalarina gerek kalmadi CL icin :D

Arsenali Bergkamp Henry Viera falan yüzünden cok seviyordum eskiden, dedigin gibi ne hallere geldi takim.

Son düzenleme:
O değil de dün fenere ne koydular bee :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra konusuna gelince, marsilya'dan en fazla 2m aliyodur diye dusunuyorum, bizde 4,5m, yani bizde yillik 2.5m daha fazla kazanacak.

Eger bu 10m sorunu cozulmesse de bize gelmesi lazim, yoksa lass o cezayi anca 4-5 yil icinde odeyebilir.

Cok garib bir transfer, lass imza parasi yerine bizimkilerden cezayi odemelerini istiyor, hem 10milyondan kurtulmus olurum hem de marsilya'dan 2-3 katindan daha fazla kazanirim diyodur icinden, adam akilli... bizimkiler de lokomotiv 5milyona inerse oderiz diyor... yaw odemeyin, imza parasi 5 versen lass kabul etmezse kalsin ozaman marsilya'da, hem 4.5m yillik hem de 5m imza parasini hic bir takim vermez lass'a... fikret orman olsaydi lass coktan alinmisti.

Aslinda bu yuksek paralarin verilmesine karsiydim, ama eren'in serdar'in tolga'nin maliyetlerini gorunce ozaman lass'a niye verilmesin.

Son düzenleme:

Outlet ten mi aldin?

AYKUT iNCE ‏@aykutince76 2 u2 uur geleden
Umut Bulut'a İsviçre ligi takımlarından ST.Gallen ciddi bir teklif sunmuş. Ancak Umut İsviçre'ye gitmeye sıcak bakmıyor

Olcan Adın futbol yaşamını ispanyada sürdürmek istiyor... Tarik'ın durumu ise belirsiz

Olcan Adın İspanya'da Granada kulübünde oynamak istiyor. Yakın zamanda görüşme olacak bakalım Olcan ispanya'ya gidecek mi ?

Bilgi: Diarra'nın avukatıyla Lokomotif kulubunun avukatı bugün bir araya geldi. Görüşme devam ediyor GS için olumlu sonuçlanması anmeselesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt