Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene şampiyon olacaklar,inanıyorum ben.
Bu sene şampiyon olacaklar,inanıyorum ben.
:asd22:Top Definition
Dursun: Despite the meaning of the word in Turkish, the people who have this person as president don't want him to stop.
Second Definition
Dursun: Gollum without the ring.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hic sanmiyorum acikcasi. Gecen sene olamadilarsa artik biraz zor.
Hem Chelsea hem United hem City'nin kötü oldugu sezonda Leicester ve Tottenham'i gecip sampiyon olamiyorsan pes artik yani.
Conte, Mourinho, Pep hepsi basariya ac. Wenger bu ücünü birden gerisinde birakamaz. Giroud ile falan olacak is degil, takimda milyon tane kanat oyuncusu var ama adam akilli bir forvet yok. Zaten lige de 2 mactan 1 puanla basladilar.
Bu arada Arsenal konusu acilmisken 2 hafta falan önce gecen sezonun Arsenal formasini aldim.
Giroudla filan ilk 4e bile zor girerler artık.
City, ManU ve Chelsea ilk 3e girerler büyük ihtimalle.
Spurs Southampton West Ham Liverpool ve Arsenal 4.cülük için savaşirlar
Dünya devi takımı ne hale getirdiler,inanılmaz gerçekten.Gerçi adamların amacı başarı değil,ŞL'ye düzenli katılıp çarklarını döndürmek gibi bir şey.
kim bu fotodaki
kim bu fotodaki
Outlet ten mi aldin?Hic sanmiyorum acikcasi. Gecen sene olamadilarsa artik biraz zor.
Hem Chelsea hem United hem City'nin kötü oldugu sezonda Leicester ve Tottenham'i gecip sampiyon olamiyorsan pes artik yani.
Conte, Mourinho, Pep hepsi basariya ac. Wenger bu ücünü birden gerisinde birakamaz. Giroud ile falan olacak is degil, takimda milyon tane kanat oyuncusu var ama adam akilli bir forvet yok. Zaten lige de 2 mactan 1 puanla basladilar.
Bu arada Arsenal konusu acilmisken 2 hafta falan önce gecen sezonun Arsenal formasini aldim.
Outlet ten mi aldin?