Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akil basta, fakat akil yasla gelir, senin gibi 16 yasinda adamlar akil ne arar?
Insanlara göre deger veriyorumda sende ne insanlik gördüm nede akil ne yazikki. Bence cok derin sularda yüzme, Koyun reis iyi koyar.
Beni nerden tanıdın da akıl görmemişsin sen ya 18 imdeyim diyorum sorun mu var sen hatırlamıyo musun 18 yaşını 18 yaşındayken millet lafına itibar etmiyo muydu? Neye gòre değerlendirme yapıyosun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lescott'u yolla renktaş bu tarafa sol stoper arıyoruz.

Rangers a gideceki, sonra anlasamadilar; kadroya da alinmiyor

cok fazla maas ister gibi, baskanimiz dünya yildizi forveti getirmeye calisiyormus renkdash, Klose gelir mi

Neyse ben cevabımı aldım burada milletin içinde artislik yapıp

Özelden geri vites yapan adama Can denir :D
Mekan söyle diyoruz kabul etmiyosun ss at mesajları beni mi kızdırmaya çalışıyosun anlamadım :D sinirimi bozmaya kalifiyen donanımın yetmez hadi bb :)

Rangers a gideceki, sonra anlasamadilar; kadroya da alinmiyor

cok fazla maas ister gibi, baskanimiz dünya yildizi forveti getirmeye calisiyormus renkdash, Klose gelir mi

Lescott+Muntari+Klose gelirse 3.hafta şampiyonluğu garantileriz diye düşünüyorum.

Özele çağırdı beni

Özelde adresi istedim vermedi
Tel istedim onuda vermedi

Adresi istedi verdim bakalım yarın gelecek mi
Ulan adresimi telefonumu niye sana veriyim sabah akşam senin aramalarını mı dinliycem :D benim işim tek günlük seninle ama bidaha girmiyceksin bu foruma ondan sonra :D

Kandırmayın Galatasaray'lıları..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beni nerden tanıdın da akıl görmemişsin sen ya 18 imdeyim diyorum sorun mu var sen hatırlamıyo musun 18 yaşını 18 yaşındayken millet lafına itibar etmiyo muydu? Neye gòre değerlendirme yapıyosun

Nerden taniyayim seni, yaptigin yorumlardan haric? Yaptigin yorumlar simarik ve yaramaz. Dedigim gibi derin sularda yüzme. Hadi delikanli.
16 yasimi'da hatirliyorum. Daha fazla dinler, fazla yorum yapmiyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt