Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Evren Göz: Galatasarayli yetkililer diarra transferinin gerceklesecegini soyluyor
Nerede dedi bunu? Twitterde yazmamış .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evren Göz: Galatasarayli yetkililer diarra transferinin gerceklesecegini soyluyor
Beni nerden tanıdın da akıl görmemişsin sen ya 18 imdeyim diyorum sorun mu var sen hatırlamıyo musun 18 yaşını 18 yaşındayken millet lafına itibar etmiyo muydu? Neye gòre değerlendirme yapıyosunAkil basta, fakat akil yasla gelir, senin gibi 16 yasinda adamlar akil ne arar?
Insanlara göre deger veriyorumda sende ne insanlik gördüm nede akil ne yazikki. Bence cok derin sularda yüzme, Koyun reis iyi koyar.
Kerem ikinci yari 3 gol atmaliydi, cok kaciriyor; Bugra Can i da hic begenmedim
Birhan ve Gökay i begendim
SS yollasana heis, bi bakiyim bende![]()
Lescott'u yolla renktaş bu tarafa sol stoper arıyoruz.
Ntv spor da canlı yayına bağlanarak konuştu
Mekan söyle diyoruz kabul etmiyosun ss at mesajları beni mi kızdırmaya çalışıyosun anlamadımNeyse ben cevabımı aldım burada milletin içinde artislik yapıp
Özelden geri vites yapan adama Can denir![]()
Rangers a gideceki, sonra anlasamadilar; kadroya da alinmiyor
cok fazla maas ister gibi, baskanimiz dünya yildizi forveti getirmeye calisiyormus renkdash, Klose gelir mi
Mekan söyle diyoruz kabul etmiyosun ss at mesajları beni mi kızdırmaya çalışıyosun anlamadımsinirimi bozmaya kalifiyen donanımın yetmez hadi bb
![]()
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
özkanlar migros
Ulan adresimi telefonumu niye sana veriyim sabah akşam senin aramalarını mı dinliycemÖzele çağırdı beni
Özelde adresi istedim vermedi
Tel istedim onuda vermedi
Adresi istedi verdim bakalım yarın gelecek mi
Beni nerden tanıdın da akıl görmemişsin sen ya 18 imdeyim diyorum sorun mu var sen hatırlamıyo musun 18 yaşını 18 yaşındayken millet lafına itibar etmiyo muydu? Neye gòre değerlendirme yapıyosun
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kap diarra lütfen
Hadi canım hadi tarih ver bekliyorum cevap falan da vermiyosun anlayamadım olayını