Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahahahah 16.00 mı :D dalga mı geçiyosun sen ayrıca niye tek geliyorum senin gibi herife güvenilir mi ? Yarın gece 2.30da ordayım ona göre...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden gündüz değil de gece 2.30?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzonda tutunamayan cavanda mı götürecek bizi?Madem alacaksın sağ bek iyi bi adam al Cavanda ney?Kadro şişirme transferi başka bi şey değil

Trabzonda tutunamayan cavanda mi? Gecen sezon cavanda cok iyi bir ilk yari gecirdi ve belcika milli takimina kadar cagrildi, ikinci yarida disiplinsiz davranislarindan dolayi kadro disi birakildi.

Cavanda'dan daha iyisi alinabilirdi ona lafim yok, ama cavanda bize mesala lazio'dan gelseydi boyle olumsuz dusunmezdin :)

Şımarık ve yaramaz yorumlarımı sadece bu herife karşı bugun yaptım forumu takip eden bilir sadece transfer ve maçlarla ilgili adam akıllı yorumlar yaptım istediğine sor kimseye de karışmadım ama bu koyuna böyle davranmak gerek troll herif belli zaten sinirime dokunuyo neyse

Kimsin sen?Ne boş çocuksun klavyeden artizlik yapıyorsun :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yuksel yeter lan yeter

Isin gucun yok mu? Tollukten baska bir bok yapmiyorsun. Anca
Milletin sinirlerini hoplatiyorsun. Sonra konusunca biz kotu oluyoruz.

Dur diyecek yok mu koca forumda? Giresim bile gelmiyor trolluk yuzunden...

Bugun macimiz var ama trollden baska birsey okumuyoruz

Sakin ol Volkan.

Yuksel yeter lan yeter

Isin gucun yok mu? Tollukten baska bir bok yapmiyorsun. Anca
Milletin sinirlerini hoplatiyorsun. Sonra konusunca biz kotu oluyoruz.

Dur diyecek yok mu koca forumda? Giresim bile gelmiyor trolluk yuzunden...

Bugun macimiz var ama trollden baska birsey okumuyoruz

Girmezsen girme benim sorunum mu

Veledin teki benim hakkımda hiçbirşey bilmediği halde atıp tutarsa karşılığını veririm

Laflarına dikkat et sana mı sorucam afedersin kaç kişi gitceğimi? nerden biliyim onun tek geleceğini ayrıca sana noluyo anlamadım sana bisey mi dedim?

Ne ayaksin sen anlamadim ki? Adam dedigin tek gider, baska adama guvenerek gitmez. Ha Koyun adam 5 kisi gelirse sen yine tek gidersen, sen yine delikanli adam cikarsin. Azicik delikanli ol.
Madem bu kadar korkaksin adres felan istemiyeceksin.

Ne ayaksin sen anlamadim ki? Adam dedigin tek gider, baska adama guvenerek gitmez. Ha Koyun adam 5 kisi gelirse sen yine tek gidersen, sen yine delikanli adam cikarsin. Azicik delikanli ol.
Madem bu kadar korkaksin adres felan istemiyeceksin.
Ben adres mi istedim? Benim adamın hayatıyla işim yok sinirimi bozdu ki zaten troll herif
kavga isteyen de oydu neyse laf anlatamıcam yarın gece 2.30.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt