Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Marseille'lidir kendisi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaş soyadı hakkında bir espri yapmak istemiş herhalde.
Stambouli
Istanbul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marseille'lidir kendisi.
Laflarına dikkat et sana mı sorucam afedersin kaç kişi gitceğimi? nerden biliyim onun tek geleceğini ayrıca sana noluyo anlamadım sana bisey mi dedim?tek gitsene lan korkak?
Ahahahah 16.00 mıdalga mı geçiyosun sen ayrıca niye tek geliyorum senin gibi herife güvenilir mi ? Yarın gece 2.30da ordayım ona göre...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonda tutunamayan cavanda mı götürecek bizi?Madem alacaksın sağ bek iyi bi adam al Cavanda ney?Kadro şişirme transferi başka bi şey değil
Kimsin sen?Ne boş çocuksun klavyeden artizlik yapıyorsunŞımarık ve yaramaz yorumlarımı sadece bu herife karşı bugun yaptım forumu takip eden bilir sadece transfer ve maçlarla ilgili adam akıllı yorumlar yaptım istediğine sor kimseye de karışmadım ama bu koyuna böyle davranmak gerek troll herif belli zaten sinirime dokunuyo neyse
Stambouli
Istanbul
Yuksel yeter lan yeter
Isin gucun yok mu? Tollukten baska bir bok yapmiyorsun. Anca
Milletin sinirlerini hoplatiyorsun. Sonra konusunca biz kotu oluyoruz.
Dur diyecek yok mu koca forumda? Giresim bile gelmiyor trolluk yuzunden...
Bugun macimiz var ama trollden baska birsey okumuyoruz
Neden gündüz değil de gece 2.30?
Yuksel yeter lan yeter
Isin gucun yok mu? Tollukten baska bir bok yapmiyorsun. Anca
Milletin sinirlerini hoplatiyorsun. Sonra konusunca biz kotu oluyoruz.
Dur diyecek yok mu koca forumda? Giresim bile gelmiyor trolluk yuzunden...
Bugun macimiz var ama trollden baska birsey okumuyoruz
Haklı değil mi?Sakin ol Volkan.
Stambouli
Istanbul
Ne ayaksin sen anlamadim ki? Adam dedigin tek gider, baska adama guvenerek gitmez. Ha Koyun adam 5 kisi gelirse sen yine tek gidersen, sen yine delikanli adam cikarsin. Azicik delikanli ol.Laflarına dikkat et sana mı sorucam afedersin kaç kişi gitceğimi? nerden biliyim onun tek geleceğini ayrıca sana noluyo anlamadım sana bisey mi dedim?
Ya abicim valla sinirlerimi hoplattı adam sadece trollük yapıyo yalansa yalan de nedir yani yaKimsin sen dalyaprakNe boş çocuksun klavyeden artizlik yapıyorsun
![]()
Seviyesiz bir espri maalesef.
ne fark eder abi ama hava çok sıcak oluyo o saatte hem ışıklar kapalı olsun bişey deniycem
Haklı değil mi?
Ben adres mi istedim? Benim adamın hayatıyla işim yok sinirimi bozdu ki zaten troll herifNe ayaksin sen anlamadim ki? Adam dedigin tek gider, baska adama guvenerek gitmez. Ha Koyun adam 5 kisi gelirse sen yine tek gidersen, sen yine delikanli adam cikarsin. Azicik delikanli ol.
Madem bu kadar korkaksin adres felan istemiyeceksin.