Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can Büyük Kimdir ?

✓ Her hafta tek maçtan yatar
✓ Her ilgilendiğimiz topçuyla ilgili bir anısı vardır
✓ Her futbolcuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz konuşup sonra ben demiştime getirir
✓ Futbol,basketbol,voleybol,tenis,hentbol,rugby vs. ve bir çok spor dalıyla ilgili eşsiz bilgi kaynağına sahiptir
✓ XX bu adama bayılıyordunuz.Nerede bu bayılanlar ? (Öyle birisi yok) diyerek ego tatmini yapmayı sever
✓ Avrupanın her yerine seyahat etmiştir
✓ Film,müzik,kültür,sanat ve sayamayacağız bir çok konuda duayenlik yapmış bir isimdir

Bu arada müzik derken gecen hafta Beatlesin gecen sene cikan albumunu aldim

Neyse beyler iyice azitti buralar. Mac saati bulusmak uzere. Hayirlisiyla iyi futbol ve farkli skor almak dilegiyle. Mesaj vermek adina cok onemli bence.

Take It Easy My Niggas ✌️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alsancak Şengül pastanesinde buz gibi nane yapraklı limonata için.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Can Büyük Kimdir ?

✓ Her hafta tek maçtan yatar
✓ Her ilgilendiğimiz topçuyla ilgili bir anısı vardır
✓ Her futbolcuyla ilgili ne olumlu ne olumsuz konuşup sonra ben demiştime getirir
✓ Futbol,basketbol,voleybol,tenis,hentbol,rugby vs. ve bir çok spor dalıyla ilgili eşsiz bilgi kaynağına sahiptir
✓ XX bu adama bayılıyordunuz.Nerede bu bayılanlar ? (Öyle birisi yok) diyerek ego tatmini yapmayı sever
✓ Avrupanın her yerine seyahat etmiştir
✓ Film,müzik,kültür,sanat ve sayamayacağız bir çok konuda duayenlik yapmış bir isimdir

Can BÜYÜK sana diyor

Hayirdir la herkes birbiriyle bulusmaya ne kadar merakliymis yok oraya gel yok buraya gel ben manitayla bulusmak icin bu kadar can atmiyodum degisikmisiniz la siz

2.30 esenler dedik tartışma bitti gelceksin orda konuşcaz transfer nöbetini meşgul etme prim yapma

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16:00 tek geleceksin

Ayrıca özelden telini at nasıl haberleşicez gelmeyeceğin o kadar belli ki artislik,hava bol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt