Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu orta sahada defansif dengeyi Lass değil, 2 tane Lass olsa sağlayamaz açık konuşmak gerekirse.

Renktaş doğrudur ama Galatasarrayımızın bu ligde aşırı defans yapmasına gerek yok zaten şampiyon olduğumuz yılların hiçbirinde aşırı iyi defans yaptığımız için değil hücumumuz iyi olduğu için şampiyon olduk Lass& Vlad Chiricheș işimizi halleder
Geçen sene 69 gol atıp 49 gol yedik ligde bu kadroda 38-40 arası gol yer ama +75 gol atar renktaş

Güzel ama admin ve moderatörler şu eleştiriyi kabul edecekler

Burda bazıları trollük adı altında provokatörlük yapıyorlar

Ya hiç müdahale edilmiyor yada çok geç müdahale ediliyor

Bu ateş üfleyerek sönmez
Müdahale edilmiyor değil gerekli uyarılar gerektiğinde de cezalarını alıyor o kişiler.
Daha sert bir şekilde kuralları uygulamaya devam edeceğiz

Ama sen provoke olmadan raporlama yaparsan işimiz daha kolaylasir

Yada ismini gormek istemedigin üyeyi profiline girip engellemen de mümkün.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamen degismez ama olumlu seyler düsünmeye baslarim. Beni sampiyonluktan daha cok meraklandiran tek sey var bu sene o da Riva olayi.

Cok pis bir kazik sokacaklar gibi geliyor bana.

Yok pahasına elden çıkarılmaz umarım ki sanmıyorum da böyle olacağını,ama bu satış da bir yerde zorunlu sanki.Her geçen sene borç çığ gibi büyüyor,artık kontrol edilemeyen bir faiz döngüsü var.Bir yerde hafifletmek için morfini vurmak lazım.Ha artık yönetimler de ayağını denk almalı,onda katılırım.

Hislerimde hiç yanılmam herkez leiva bitti derken ben gelmicek diyordum yanılmadım şimdide diarra gelicek diyorum ve eminim bence gelicek

Izleyemedik analiz yapar mısın?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol vuruslari ust duzey olmasa da fena degil, hizli oyuncu, gelirse bruma ile öntarafta cok iyi uyum saglar, kanatlarda da oynayabiliyor, kamerun milli takiminda sık sık kanatlarda oynadi

Eren yerine niasse veya moukandjo tarz forvet alinmasi lazimdi, hizli, defansin arkasina kosu yapabilen, son vuruslari da fena olmayan, adam gecebilen forvet, cunku bruma'ya ayak uyduracak oyuncu yok, hele de kontra ataklarda hizli cikamayiz... bunu besiktas macinda hepimiz gorduk

Renktaş doğrudur ama Galatasarrayımızın bu ligde aşırı defans yapmasına gerek yok zaten şampiyon olduğumuz yılların hiçbirinde aşırı iyi defans yaptığımız için değil hücumumuz iyi olduğu için şampiyon olduk Lass& Vlad Chiricheș işimizi halleder
Geçen sene 69 gol atıp 49 gol yedik ligde bu kadroda 38-40 arası gol yer ama +75 gol atar renktaş

2 10 numara, 3 forvetle zor renktaşım.

Barça bile böyle oynamıyor.

Selçuk veya Tolga'dan en az biri olacaktır ideal orta saha düzenimizde.

Müdahale edilmiyor değil gerekli uyarılar gerektiğinde de cezalarını alıyor o kişiler.
Daha sert bir şekilde kuralları uygulamaya devam edeceğiz

Ama sen provoke olmadan raporlama yaparsan işimiz daha kolaylasir

Yada ismini gormek istemedigin üyeyi profiline girip engellemen de mümkün.

Raporlasan da bir şey değişmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 10 numara, 3 forvetle zor renktaşım.

Barça bile böyle oynamıyor.

Selçuk veya Tolga'dan en az biri olacaktır ideal orta saha düzenimizde.

Tolga-Lass-Sneijder ile de başlana bilir sonradan rakip çözülmeye başladığında Josue ile 4-3-3' e dönülür JoR hocamın Josue hakkındaki açıklamaları çok olumlu kullanacaktır onu kesinlikle

Sırf Cem Uzan pf den dolayı saygım var sana renktaş :D
İnşallah dediğin doğru olur :cimbombom::yeah::yeah::yeah::yeah:

Reyiz bi başkan olsa çağ atlıcaz da nerde o günler ama canı gönülden inanıyorum diarra gelicek ama ben mvilla isterim şahsen orası ayrı gerçi kim gelirse gelsin fark yaratır

Kurallar da uygulanmıyor anlamına geliyor o Zaman, neyse .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Son zamanlarda esnettigimiz doğrudur ama bundan sonra uygulanacak.
Ha bu kuralları uygulamak istemedigimizden değil iyi niyetimizdendir.

Güzel ama admin ve moderatörler şu eleştiriyi kabul edecekler

Burda bazıları trollük adı altında provokatörlük yapıyorlar

Ya hiç müdahale edilmiyor yada çok geç müdahale ediliyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Kenan beye katılıyorum

Diarra gazel düştü bağlara
Diarra karlar yağdı dağlara
Diarra neredesin? Güzelim, sevdiğim.

Diarra gazel düştü bağlara
Diarra ayaz çöktü bağlara
Diarra neredesin?Benim güzel sevdiğim.

Dilara - Oyun Havası - YouTube

Reyiz bi başkan olsa çağ atlıcaz da nerde o günler ama canı gönülden inanıyorum diarra gelicek ama ben mvilla isterim şahsen orası ayrı gerçi kim gelirse gelsin fark yaratır

Bu gözler geçen sene boyunca Selçuk&Bilal veya Donk&Selçuk hatta Chedjou&Donk gibi orta sahalar izledi renktaş herkes fark yaratır ondan sonra :D

gyana da mı şaşırıyorsunuz adam en son takımsızlıktan hindistan ligindemi güney kore ligindemi ne oynuyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt