Izleyemedik analiz yapar mısın?Moukandjo iyi oyuncu, kanatlarda da oynayabiliyor, eren ile rekabete girer, tabi gelirse.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izleyemedik analiz yapar mısın?Moukandjo iyi oyuncu, kanatlarda da oynayabiliyor, eren ile rekabete girer, tabi gelirse.
Bu orta sahada defansif dengeyi Lass değil, 2 tane Lass olsa sağlayamaz açık konuşmak gerekirse.
Müdahale edilmiyor değil gerekli uyarılar gerektiğinde de cezalarını alıyor o kişiler.Güzel ama admin ve moderatörler şu eleştiriyi kabul edecekler
Burda bazıları trollük adı altında provokatörlük yapıyorlar
Ya hiç müdahale edilmiyor yada çok geç müdahale ediliyor
Bu ateş üfleyerek sönmez
BJK Gyan'ı mı almış?
Tamamen degismez ama olumlu seyler düsünmeye baslarim. Beni sampiyonluktan daha cok meraklandiran tek sey var bu sene o da Riva olayi.
Cok pis bir kazik sokacaklar gibi geliyor bana.
Izleyemedik analiz yapar mısın?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Renktaş doğrudur ama Galatasarrayımızın bu ligde aşırı defans yapmasına gerek yok zaten şampiyon olduğumuz yılların hiçbirinde aşırı iyi defans yaptığımız için değil hücumumuz iyi olduğu için şampiyon olduk Lass& Vlad Chiricheș işimizi halleder
Geçen sene 69 gol atıp 49 gol yedik ligde bu kadroda 38-40 arası gol yer ama +75 gol atar renktaş
Hislerimde hiç yanılmam herkez leiva bitti derken ben gelmicek diyordum yanılmadım şimdide diarra gelicek diyorum ve eminim bence gelicek
Müdahale edilmiyor değil gerekli uyarılar gerektiğinde de cezalarını alıyor o kişiler.
Daha sert bir şekilde kuralları uygulamaya devam edeceğiz
Ama sen provoke olmadan raporlama yaparsan işimiz daha kolaylasir
Yada ismini gormek istemedigin üyeyi profiline girip engellemen de mümkün.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlgilenen oluyor muhakkak.Raporlasan da bir şey değişmiyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 10 numara, 3 forvetle zor renktaşım.
Barça bile böyle oynamıyor.
Selçuk veya Tolga'dan en az biri olacaktır ideal orta saha düzenimizde.
Sırf Cem Uzan pf den dolayı saygım var sana renktaş
İnşallah dediğin doğru olur :cimbombom::yeah::yeah::yeah::yeah:
İlgilenen oluyor muhakkak.
Her raporladiginiz ceza alacak diye bir kural yok
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlarda esnettigimiz doğrudur ama bundan sonra uygulanacak.Kurallar da uygulanmıyor anlamına geliyor o Zaman, neyse .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel ama admin ve moderatörler şu eleştiriyi kabul edecekler
Burda bazıları trollük adı altında provokatörlük yapıyorlar
Ya hiç müdahale edilmiyor yada çok geç müdahale ediliyor
Bu ateş üfleyerek sönmez
Reyiz bi başkan olsa çağ atlıcaz da nerde o günler ama canı gönülden inanıyorum diarra gelicek ama ben mvilla isterim şahsen orası ayrı gerçi kim gelirse gelsin fark yaratır