- 12 Haziran 2015
- 37.122
- 33.114
- 2.693
Şu şarkıda diarra abiyi bekliyorum
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) - YouTube
Adele - Set Fire To The Rain (Live at The Royal Albert Hall) - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin Diarra defterini kapattık derler.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diarra işi iyice çıkmaza girdi hadi diyelim yarın rusya tamam dedi. Bu kez Marsilya yüksek bonservis istedi ne yapacaz?
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bonservisi yokmuş.yarını bekleyelim bi hele.düşünme şimdi bunları leoDiarra işi iyice çıkmaza girdi hadi diyelim yarın rusya tamam dedi. Bu kez Marsilya yüksek bonservis istedi ne yapacaz?
bonservisi yokmuş.yarını bekleyelim bi hele.düşünme şimdi bunları leo![]()
ben çıkan haberlere göre yorum yaptım,bakalım bekliyoruzBonservis var şimdiki sahipleri imza parasını getirmeli en azından diyor 4 kağıt.
Ama yeni sahibi ne diyecek
Maalesef oyle.Tamam Diarra'yı alamayabilirsin zor bir transfer eyvallah.Ama senin yonetim olarak en gec 1 ay oncesine kadar on liberonu alıp kadronda tutman gerekiyordu.Ayrıca Diarra işini kapattık dedikten sonra cikip piskin piskin 7 gun kaldi maalesef bu surede uygun oyuncu bulamadık falan derler ya da yeni bir Gross skandalı falan cikarirlar.Bu yonetimden her skandalı beklerim ama başarıyı asla beklemem.Nazifoglu denen adamda yonetimin kaybolan itibarına taraftara yeniden kazandirsın diye ortaya sürülen bir nefer.Goruyoruz ki amacına ulastı yonetim.Al birini vur otekine Nazifoglu'nun yonetimde ki diger capsizlardan en ufak farki yok.Su zamana kadar gerekli hamleleri yapmayan yonetim mi 7 gunde On libero+Forvet+Denayer'i getirecekHayır demesinler dayanamam.:atess:
Diarra işi iyice çıkmaza girdi hadi diyelim yarın rusya tamam dedi. Bu kez Marsilya yüksek bonservis istedi ne yapacaz?
Maalesef oyle.Tamam Diarra'yı alamayabilirsin zor bir transfer eyvallah.Ama senin yonetim olarak en gec 1 ay oncesine kadar on liberonu alıp kadronda tutman gerekiyordu.Ayrıca Diarra işini kapattık dedikten sonra cikip piskin piskin 7 gun kaldi maalesef bu surede uygun oyuncu bulamadık falan derler ya da yeni bir Gross skandalı falan cikarirlar.Bu yonetimden her skandalı beklerim ama başarıyı asla beklemem.Nazifoglu denen adamda yonetimin kaybolan itibarına taraftara yeniden kazandirsın diye ortaya sürülen bir nefer.Goruyoruz ki amacına ulastı yonetim.Al birini vur otekine Nazifoglu'nun yonetimde ki diger capsizlardan en ufak farki yok.Su zamana kadar gerekli hamleleri yapmayan yonetim mi 7 gunde On libero+Forvet+Denayer'i getirecek
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Marsilya bizi bağlamıyor sözleşmesinde fesih hakkı var![]()
Marsilya taraftarı şu anda bu yüzden deliriyor