Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin Diarra defterini kapattık derler.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra işi iyice çıkmaza girdi hadi diyelim yarın rusya tamam dedi. Bu kez Marsilya yüksek bonservis istedi ne yapacaz?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Diarra gelirse profil fotoyu levent nazifoğlu yapacağım :)

Diarra işi iyice çıkmaza girdi hadi diyelim yarın rusya tamam dedi. Bu kez Marsilya yüksek bonservis istedi ne yapacaz?

Ah renktaş ne bahtsız bir takımız çölde kutup ayısı değil balık bile çıkar karşımıza.

Bari Diaby yi hediye versinler uğraştık o kdar Diarra için. Diaby gelsin zaten 200 bin maaş alıyor yıllık gelsin bizde dursun belki tutar sonuçta kaliteli adamdı

Diarra gelirse gelir su saatten sonra daha kac para verelim daha nasil ugrasalim yonetime zerre suc bulmam.

Bir kaç kişi sağolsun şuan sövmek için kelimeler hafızada bekliyor diarra olmadı dendiği an dışarı vurulacak,ve forumdan ban yiyeceğim :( sağlık olsun belki tutarım.

Hayır demesinler dayanamam.:atess:
Maalesef oyle.Tamam Diarra'yı alamayabilirsin zor bir transfer eyvallah.Ama senin yonetim olarak en gec 1 ay oncesine kadar on liberonu alıp kadronda tutman gerekiyordu.Ayrıca Diarra işini kapattık dedikten sonra cikip piskin piskin 7 gun kaldi maalesef bu surede uygun oyuncu bulamadık falan derler ya da yeni bir Gross skandalı falan cikarirlar.Bu yonetimden her skandalı beklerim ama başarıyı asla beklemem.Nazifoglu denen adamda yonetimin kaybolan itibarına taraftara yeniden kazandirsın diye ortaya sürülen bir nefer.Goruyoruz ki amacına ulastı yonetim.Al birini vur otekine Nazifoglu'nun yonetimde ki diger capsizlardan en ufak farki yok.Su zamana kadar gerekli hamleleri yapmayan yonetim mi 7 gunde On libero+Forvet+Denayer'i getirecek

Chedjou ile yine 20-30 yeriz bu sene. Adam Sneijder'den daha ilerde oynuyor, zaten ağır geride dönemiyor. Çok sıkıntı yaşayacağız yine kontra takımlarına. Osmanlı haşat eder mesela.

Marsilya bizi bağlamıyor sözleşmesinde fesih hakkı var :D :D Marsilya taraftarı şu anda bu yüzden deliriyor

Maalesef oyle.Tamam Diarra'yı alamayabilirsin zor bir transfer eyvallah.Ama senin yonetim olarak en gec 1 ay oncesine kadar on liberonu alıp kadronda tutman gerekiyordu.Ayrıca Diarra işini kapattık dedikten sonra cikip piskin piskin 7 gun kaldi maalesef bu surede uygun oyuncu bulamadık falan derler ya da yeni bir Gross skandalı falan cikarirlar.Bu yonetimden her skandalı beklerim ama başarıyı asla beklemem.Nazifoglu denen adamda yonetimin kaybolan itibarına taraftara yeniden kazandirsın diye ortaya sürülen bir nefer.Goruyoruz ki amacına ulastı yonetim.Al birini vur otekine Nazifoglu'nun yonetimde ki diger capsizlardan en ufak farki yok.Su zamana kadar gerekli hamleleri yapmayan yonetim mi 7 gunde On libero+Forvet+Denayer'i getirecek

Göreceğiz hocam merak ediyorum gerçekten ne yapacaklar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt