Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günümüz futbolda artık 10 numara mevkii tarih oldu. Nedeni çok hareketsiz ve verimsiz olmaları.
Snejder de vazgeçilmez olmamalı.
Selçuk ile ikisi resmen içler acısı durumdalar.

Diarra tolga
Josue

Denenmelidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jor sneijder le selcugu kesene kadar umarım iş işten geçmez
Adam josue ve diarra yi boşuna istememiş adamlar bildiğin el freni

ya bekler ve kanatlar orta sahaya destek olmuyor çok çizgiye kaçıyorlar sonra da orta dımdızlak kalıyor,dün karabük ün oynadığı futbol da buna zorladı biraz ama topluca bir sorun var sadece orta saha sorunu değil.

Ne niassesi yaw.

Niasse kim.

Bu takıma adam akıllı bir golcü lazım.

Niasse falan geçelim

Galatasarayin kötü oyunun temel nedeni geçen seneden beri Selçuk ve Sneijder. Diarra gelirse Selçuktan kurtulacaz, bence hoca Sneijder Hollandalı olduğundan oynatır onu yoksa josue daha tempolu bir oyuncu bu hali ile oynar.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek bu işi biliyor.

Geçen sene karşı çıkıldığı için alınmayan Niasse'yi başka takıma kitlediler, şimdi taraftarı Niasseyi isteyecek konuma getirdi adam.

Harbiden helal olsun.

Dünün en kötü üçlüsü

1. Linnes-1
2. Selçuk-3
3 Sneijder-3.5

En iyi üçlüsü

1. Fernando Muslera-8.5
2. Tolga Cigerci-7
3. Eren Derdiyok-6.5

En iyi olanlar da Muslera hariç bölüm bölüm göründü.

Tolga ilk 30 berbat

30-65 vasat

65 sonrası harikaydı

Dünün en kötü üçlüsü

1. Linnes-1
2. Selçuk-3
3 Sneijder-3.5

En iyi üçlüsü

1. Fernando Muslera-8.5
2. Tolga Cigerci-7
3. Eren Derdiyok-6.5

En iyi olanlar da Muslera hariç bölüm bölüm göründü.

Tolga ilk 30 berbat

30-65 vasat

65 sonrası harikaydı

Maçı tam izleyemedim ben. Bruma hiç mi yoktu Alpay.

SON DAKİKA | ********************* Gazetesi Yayın Müdürü Ali Can Yaycılı: "Lassana Diarra için hazır mısınız?"

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar hantal bir 10 numara icin bahanelere sıgınmayın artık.

josue şu sneijder'den 2 kat daha verimli olur. yeterki akhisar macında 10 numara baslasın.
Sneijder kötüydü de Josue yide görelim önce iyi yada.kötü eleştiri için bekleyelim, kumaşı iyi ama uyum önemli, Selçuk için ise leşçuk diyenlere kızıyordum hep bir ümit düzelir diye bekledim ama özür dilerim yanılmışım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Niasse'Ye ben geçen sene de karşı değildim öncesinde de. Sadece Burak gitmeyecekse bize şu anki Eren tarzı adam lazım demiştim. Akhisar'da iken de istemiştim adamı. Niasse bence kötü futbolcu değil. Forveti bütçemiz el verirse alacağız dedi dün Nazifoğlu. Bu şartlarda Niasse bulunmaz nimet olur.

Eren-Niasse ikilisi de bana göre rahat 30-40 gol atar. Niasse gerekirse 4-3-3'ün açıklarında da oynayabiliyor. Sow tarzı bir adam işte.

Maçı tam izleyemedim ben. Bruma hiç mi yoktu Alpay.

Çok zorladı 10 kişinin arasına girip çalım denemesi vs gibi işler ile.

Top kaybı çok yaptığı için kontrat verdik. İsteği iyi ama futbol aklı konusunda sıkıntısı devam ediyor.

Sinan dan kötü değildi ama abarttigimiz kesin Josue kanat oynasa bunlardan birini keser eğer çok acayip bir form yakalamazlarsa.

Çok zorladı 10 kişinin arasına girip çalım denemesi vs gibi işler ile.

Top kaybı çok yaptığı için kontrat verdik. İsteği iyi ama futbol aklı konusunda sıkıntısı devam ediyor.

Sinan dan kötü değildi ama abarttigimiz kesin Josue kanat oynasa bunlardan birini keser eğer çok acayip bir form yakalamazlarsa.

Dün Bruma'nın bir pozisyonu vardı. Sağ tarafta 4-5 kişinin arasında tek başına kaldı. Sabri bindirecek gibi yaptı gitmedi, bekledi. Selçuk gördü gitmedi. Tolga gitmedi. Sneijder gitmedi. Takımın halinin fotoğrafı buydu.

Takımda dikkat çeken 3 şey var:

1. Rakiple temaslı oyun, top kapma diye birşey yok.
2. Hücumda dikine gitme yok, yardımlaşma yok, mesafeler çok açık.
3. Ceza alanına çok az adam sokuyoruz.

Fransanin desportes gazetesi diarrayla 3 yillik sozlesme imzaladigimizi yazmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt