Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu quaker oğlanı kim
Chedjou yerine genç stoper gerekli, Hakan daha derli toplu keşke Hakan yerine de transfer olsa ama en iyi stoper o şimdilik
Sinan 30 yaşına gelmiş gibi rakip atağa çıkarken geri koşmuyor, Podolski de aynısı olacak takımı gençleştirmek şart.
Sinan, Podolski ve Josue yedekte hamle oyuncusu olarak beklemeli
Bekler ile önde oynayanlar birbirini kesiyor verim olarak.
Linnes- futbol zekası yok
Sabri- genel olarak İQ problemi var
Cavanda- futbol zekası düşük atletik sadece
Carole-zeka düşük ama tekniği ve fiziği iyi
Carole bile bizim seviyesiz için tartışılır ama en iyisi o şu an.
Riera ve Eboue nerdesiniz ahh.
Josue Sneijder yerine oynasın diyenlerin adamın maçını toplasan 10 dakika izlemediğine kalıbımı basarım , ben mesela hiç izlemedim , bu konuda da bir yorum yapmadım.İzlersin analiz yaparsın , denersin sonuçlarını görürsün.Bu forumda iki kesim büyük sorun arz ediyhor.İzlemeden tecrübe etmeden fikir beyan edip adam asan , bir de özellikle yerli tayfayı koruyormuş izlenimi yaratan ama amacı tamamen trollük ve forumda kavga ortamı yaratmak olan şahıslar.Daha josuenin ne oynadigini bilmeyen adamlar gelmis sneijderin yerine oynatilmasini yazmis. Lan vallahi komik adamlar var. Sorsan 2 sene once josue'ye bok atarlardi. Tek izledikleri takim fener olunca uefa macinda josueyi izlemis josue de josue gidiliyor.
Allah akil fikir versin diyeyim sadece.
Ha gelip oynadiginda yine baskasina bok atmaya kalkmayin olur mu cok pis issizlik yapar alintilarim.
20 yasindaki ben oldum diyen sinan ile orta sahandaki tolgaya mac icerisinde yav su topu al ileriye at diye cekisen selcuk ile baslayin hele bi sneijdere gelene kadar hala 10 tane adam var takimda.
Chedjou yerine genç stoper gerekli, Hakan daha derli toplu keşke Hakan yerine de transfer olsa ama en iyi stoper o şimdilik
Sinan 30 yaşına gelmiş gibi rakip atağa çıkarken geri koşmuyor, Podolski de aynısı olacak takımı gençleştirmek şart.
Sinan, Podolski ve Josue yedekte hamle oyuncusu olarak beklemeli
Ç.Rizespor'a kiralanan Emrah Başsan: "Galatasaray'da bana forma şansı verilmedi. Gösterdiğim performansla o kadroda olmayı hak etmiştim."
Ç.Rizespor'a kiralanan Emrah Başsan: "Galatasaray'da bana forma şansı verilmedi. Gösterdiğim performansla o kadroda olmayı hak etmiştim."