Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou yerine genç stoper gerekli, Hakan daha derli toplu keşke Hakan yerine de transfer olsa ama en iyi stoper o şimdilik
Sinan 30 yaşına gelmiş gibi rakip atağa çıkarken geri koşmuyor, Podolski de aynısı olacak takımı gençleştirmek şart.

Sinan, Podolski ve Josue yedekte hamle oyuncusu olarak beklemeli

Acil şekilde orta saha forvet hatta stoper ihtiyacı varken kanadın alınmayacağını bile bile yazmanı yadırgadım sadece, yoksa messi bile yazabilirsin kadroya. Burası forum sonuçta, özgürsün .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha josuenin ne oynadigini bilmeyen adamlar gelmis sneijderin yerine oynatilmasini yazmis. Lan vallahi komik adamlar var. Sorsan 2 sene once josue'ye bok atarlardi. Tek izledikleri takim fener olunca uefa macinda josueyi izlemis josue de josue gidiliyor.

Allah akil fikir versin diyeyim sadece.

Ha gelip oynadiginda yine baskasina bok atmaya kalkmayin olur mu cok pis issizlik yapar alintilarim.

20 yasindaki ben oldum diyen sinan ile orta sahandaki tolgaya mac icerisinde yav su topu al ileriye at diye cekisen selcuk ile baslayin hele bi sneijdere gelene kadar hala 10 tane adam var takimda.

Bekler ile önde oynayanlar birbirini kesiyor verim olarak.

Linnes- futbol zekası yok
Sabri- genel olarak İQ problemi var
Cavanda- futbol zekası düşük atletik sadece
Carole-zeka düşük ama tekniği ve fiziği iyi

Carole bile bizim seviyesiz için tartışılır ama en iyisi o şu an.

Riera ve Eboue nerdesiniz ahh.

Doğru bir şey dedin, carole her maç en az bir tane göllüm hata yapıyor . Caner işine dün kızdım da forvet ve diarra'yı etkilemeyecekse gelsin ve carole daha dikkatli oynar belki. Her zaman bir hatayı aynı yapıyor, arkasında biri olunca ve top da havalananınca hep bocalıyor . Tek sorunu bu diyebilirim ama bu da hep gollük pozisyon oluyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha josuenin ne oynadigini bilmeyen adamlar gelmis sneijderin yerine oynatilmasini yazmis. Lan vallahi komik adamlar var. Sorsan 2 sene once josue'ye bok atarlardi. Tek izledikleri takim fener olunca uefa macinda josueyi izlemis josue de josue gidiliyor.

Allah akil fikir versin diyeyim sadece.

Ha gelip oynadiginda yine baskasina bok atmaya kalkmayin olur mu cok pis issizlik yapar alintilarim.

20 yasindaki ben oldum diyen sinan ile orta sahandaki tolgaya mac icerisinde yav su topu al ileriye at diye cekisen selcuk ile baslayin hele bi sneijdere gelene kadar hala 10 tane adam var takimda.
Josue Sneijder yerine oynasın diyenlerin adamın maçını toplasan 10 dakika izlemediğine kalıbımı basarım , ben mesela hiç izlemedim , bu konuda da bir yorum yapmadım.İzlersin analiz yaparsın , denersin sonuçlarını görürsün.Bu forumda iki kesim büyük sorun arz ediyhor.İzlemeden tecrübe etmeden fikir beyan edip adam asan , bir de özellikle yerli tayfayı koruyormuş izlenimi yaratan ama amacı tamamen trollük ve forumda kavga ortamı yaratmak olan şahıslar.

Chedjou yerine genç stoper gerekli, Hakan daha derli toplu keşke Hakan yerine de transfer olsa ama en iyi stoper o şimdilik
Sinan 30 yaşına gelmiş gibi rakip atağa çıkarken geri koşmuyor, Podolski de aynısı olacak takımı gençleştirmek şart.

Sinan, Podolski ve Josue yedekte hamle oyuncusu olarak beklemeli

Afobe zaten santrafor maçın gidişatına göre Sneijder-Podolski değişikliği veya Tolga-Podolski değişikliği ile çok rahat 4-4-2 oynar. Keşke opsiyonlu Afobe'yi kiralayabilsek.

Son düzenleme:
Sergen yedi bitirdi bizi yaw

Transfer bombalarini patlatiyorduk cezasi bitti bizde bittik

Josue'de Sneijder'in yerine oynayabilecek yetenek olsa zaten Porto kiralamaz, kendisi kullanır. Josue Sneijder'den forma kapamaz ama çok çok önemli bir alternatif olur, sıkışınca oynatılır, kupa maçlarında takımı taşır. Çok yetenekli ama Sneijder kadar tabi ki değil. Sneijder'in ölüsü kadar adamlar 20-30m bu piyasada.

Kulübümüz, Josue Pesqueira için saat 13:30'da Florya Metin Oktay Tesislerinde imza töreni düzenleyecek.

Ç.Rizespor'a kiralanan Emrah Başsan: "Galatasaray'da bana forma şansı verilmedi. Gösterdiğim performansla o kadroda olmayı hak etmiştim."

Sneijder 'in yanına Diarra önüne Moukandjou gibi zenci verin bakın nasıl oynuyor.
Yeter ki Selçuk gitsin.

Dün iyi olan tek oyuncu Muslera idi.Konu kapansın.
Muslera'yı Şenol'a ver Bjk yi namaglup şampiyon yapar.

Muslera kadar puan kazandıran dünyada 2.bir kaleci yok.
İddia ediyorum dünyanın en iyi kalecisi.
Böyle orta saha böyle defansı olan bir takıma kac tane kupa kazandırdı.Kac maçı aldı

Şu sneijderin yerine herkes oynar bırakın duygusallığı adamın topa vuracak hali kalmamış
Terimin son döneminin ilk sezonu interle hazırlık maçı yapmıştık sneijderin ayağından topu almak imkansız di inanılmaz güçlüydü o zamanlar herkes aynı sneijder var sanıyor sahada hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt